Înoată după lalele!

Publicat in Sport 15 Aprilie 2019 133 ori
Google+ WhatsApp
Înoată după lalele!
Înoată după lalele!

Înotătorii de la CSM Ploieşti vor concura, la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unei întreceri cu un nume specific acestei perioade. Ei vor înota la Cupa Lalelelor, competiție găzduită la Piteşti. Sportivii pregătiți de Tamara Costache şi Ciprian Toma vor să repete performanțele de la ultimul concurs. Ei ai participat, sâmbătă şi duminică, la Cupa Ligii performanţei în nataţie – Etapa de semifond, competiţie organizată la Braşov, în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”.

Cei 11 sportivi ai CSM-ului au concurat în probele de 200 metri liber, spate, bras şi fluture, 200 metri mixt şi 400 metri liber, reuşind, la final, să aibă un bilanţ de 34 de medalii: 18 de aur, 10 de argint (9 individual şi una la ştafetă) şi 6 de bronz. Iată performanţele înotătorilor ploieşteni:

– Aida Stancu – 4 medalii de aur;

– Luca Marinescu – 4 medalii de aur;

– Fabian Păun – 4 medalii de aur;

– Cristina Ţolea – 2 medalii de aur şi una de bronz;

– Cristian Lupu – 1 medalie de aur, una de argint şi 2 de bronz;

– Andra Niţă – 2 medalii de aur şi 2 de argint;

– Patrick Iacob – 1 medalie de aur şi 3 de argint;

– Darius Radu – 2 medalii de argint şi una de bronz;

– Briana Păun – 1 medalie de argint;

– Erika Forţu – 1 medalie de bronz;

– Victor Ana – 1 medalie de bronz.

Datorită performanţelor realizate, patru dintre sportivi au fost răsplătiţi cu trofeul pentru cea mai bună performanţă la categoria lor de vârstă: Luca Marinescu (sportivi născuţi în 2010), Fabian Păun (2009), Cristian Lupu (2007) şi Aida Stancu (2007). La competiţie au participat 150 de sportivi de la 18 cluburi din ţară, CSM Ploieşti ocupând locul al 3-lea în clasamentul pe echipe.Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office