Doroftei renunta la afacere si se apuca de antrenorat!

Publicat in Sport 11 Aprilie 2019 346 ori
Google+ WhatsApp
Doroftei renunta la afacere si se apuca de antrenorat!

Leonard Doroftei este tot mai convins să se apuce de antrenorat. Fostul campion mondial la box, atăt amator căt şi profesionist, vrea să se implice mai mult în sportul care l-a făcut celebru. El a dezvăluit că renunță la afacerea de la stadion pentru că sunt cheltuielile prea mari și vrea să-i îndrume pe viitori boxeri. Anunțul l-a făcut chiar de ziua sa și în locul unde a început cariera în box. Adică la sala de pe Bulevard unde "Moşu" a învăţat nobila artă de la Titi Tudor. Doroftei spune că poate pregăti chiar și lotul național de seniori. Pînă atunci sunt șanse mari ca Leonard Doroftei să devină antrenor la CSM Ploiești. Discuțiile în acest sens sunt foarte avansate iar copii de-abia îl așteptă să vină în mijlocul lor.

La 49 de ani, Doroftei a fost sărbătorit și la sala de box, de prieteni şi sportivi. Cel poreclit Titi "Prosop" i-a dăruit un trening și un ... prosop cu mare valoare sentimentală. Este cel pe care antrenorul l-a ros atunci cănd Doroftei a devenit campion mondial în disputa cu Raul Balbi. De ziua lui fostul dublu medaliat olimpic a fost prezent și la meciul Petrolul-FC Argeș fiind aplaudat la scena deschisă de publicul ploieștean.

Leonard Doroftei:''Aici este locul meu, in sala. Am incercat si altceva, am stat departe de box dar nu se poate. Ma trage ata tot la box si cred ca este timpul sa arat ca pot sa fiu si un bun antrenor. Am mai multe variante, pot sa o i-au de jos cu copii dar pot si sa antrenez lotul national! Am inteles ca locul meu nu mai este la carciuma, cum imi place sa spun, si o sa fac cei mai bine pentru sufletul meu".

Titi Tudor:" Tare mult m-as bucura sa se apuce serios de antrenorat. Eu i-am spus de mult timp sa vina alaturi de mine. Eu sa stau in umbra si el sa-si puna in practica ideile. Sunt convins ca are destule pentru ca a trecut prin multe batalii si stie ce sa le arate copiilor. Poate deveni un mare antrenor si sper sa il las mostenire ca sa duca mai departe scoala boxului romanesc".

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office