Aur internațional printre sute de sportivi

Publicat in Sport 08 Aprilie 2019 826 ori
Google+ WhatsApp
Aur internațional printre sute de sportivi

Judoka Alexandru Petre a reușit să obțină cea mai înaltă poziție la un turneu cu participarea a sute de sportivi din Europa. Sala Sporturilor „Walter Schadlich”, din Duisburg (Germania), a fost, recent, gazda celei de-a 21-a ediţii a unui Turneu Internaţional de judo masculin „U16”. Au fost prezenţi 323 de sportivi din 6 ţări (Belgia, Luxemburg, Olanda, Marea Britanie, Germania şi România). CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost reprezentat de sportivul Alexandru Petre. Acesta a avut o evoluţie foarte bună, reuşind să obţină locul I la categoria de greutate „73 kg”.

Tot în week-end, dar pe tatami romănesc, Sala Sporturilor din Deva a găzduit Finala Campionatelor Naţionale Şcolare de judo, rezervate juniorilor 2 – „U18”. Au participat 150 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară, printre aceştia numărându-se şi mai mulţi judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu şi Cătălin Petre. Ei au reuşit să obţină cinci medalii: două de aur şi trei de bronz.

– locul I – Vladimir Grădinaru (60 kg) şi Radu Mărculescu (55 kg);

– locul al III-lea – Andrei Cristescu (55 kg), Tudor Manu (73 kg) şi Alin Moise (66 kg).

Și alți sportivi ai CSM Ploiești au reușit să obțină performanțe de viitor! Trei înotători ai clubului ploieștean au participat, în weekend, la etapa regională a Campionatului Naţional de Cadeţi (12-14 ani), ce a avut loc la Izvorani, reuşind să îndeplinească baremele de calificare pentru faza finală, din luna iulie. Dintre sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma, s-a remarcat Aida Stancu, ea reuşind să obţină o medalie de bronz în proba de 100 metri fluture şi alte trei clasări de locul 6. Andra Niţă a ocupat un loc 5 şi a avut clasări în primii 10, iar Cristian Lupu a avut clasări în primii 15 în probele la care a participat. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.