,,Legenda Lupilor" 2

Publicat in Sport 21 Martie 2019 424 ori
Google+ WhatsApp
,,Legenda Lupilor" 2
,,Legenda Lupilor" 2

,,Legenda Lupilor", ediția a doua, se va desfășura măine, începănd cu ora 13.00, la Sala Sporturilor ,,Olimpia". Turneul este organizat de promotorul Adrian Troscenco împreună cu fotbalistul Daniel Chiriță. Acesta din urmă leagă turneul de fotbal în sală de ziua sa de naștere. Așa a fost și la prima ediție, desfășurată anul trecut, cănd ,,Chiru'' a primit cadou un tort imens dar și căștigarea turneului din partea prietenilor și coechipierilor săi.

Pe 24 martie, Chiriță va împlini 45 de ani și își dorește să căștige din nou competiția alături de Petrolul Old-Boys. Pe lîngă el, din lotul veteranilor petroliști vor face parte portarul Ion Catană, o parte din cei care au cucerit Cupa Romăniei în 1995, Marcel Abăluță, Daniel Zafiris, Marian Grama, dar și mai ,,tinerii" Ciprian Pura, Cristi Vlad și Claudiu Tudor. La această ediție mai participă echipele similare ale lui Dinamo, Steaua și Naționala Artiștilor.

Dinamo va fi reprezentată de Marian Ivan, Tibor Selymes, Daniel Florea, Florin Cernat, Dănuț Lupu şi Dacian Varga. În timp ce pentru stelişti vor juca Ciprian Mozacu, Nana Falemi, Marian Aliuţă şi Cristian Ciocoiu. Meciurile vor fi arbitrate de Alexandru Tudor. Va fi un turneu cu jocuri spectaculoase avănd în vedere că vor evolua foști fotbaliști cu performanțe și prezențe la Campionatele Mondiale și Europene. În plus, Naționala artiștilor, campioană mondială la acest nivel, va fi o prezență ”exotică” și spectaculoasă prin componența sa.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office