A marcat si s-a accidentat

Publicat in Sport 08 Februarie 2019 1394 ori
Google+ WhatsApp
A marcat si s-a accidentat

Starul Petrolului in ultimul amical din Turcia, Robert Moldoveanu, a trecut de la extaz la agonie. El a transat meciul in favoarea echipei sale chiar in startul partidei. Moldoveanu a înscris chiar in primul minut de joc, cu un sut splendid de la peste 25 de metri, care l-a lasat mut pe portarul ucrainienilor si i-a facut pe toti petrolistii sa devina galagiosi. Din pacate pentru el si echipa, atacantul Petrolului s-a accidentat in repriza a doua, entorsa la glezna, la o faza la care a alunecat din cauza unei denivelari a gazonului. Tot din cauza unor probleme medicale Laurenţiu Marinescu (o usoara problema la inghinali) si Georgios Sarris (intindere musculara) au fost menajati in această intalnire. De-altfel, cei doi au primit o pauza de la efort sustinut in ultimele zile ale cantonamentului de la Lara.

Jocul cu Desna Chernihiv s-a desfasurat pe terenul principal de la „Kremlin Fotbal Center” din Lara, baza unde „lupii” si-au desfasurat antrenamentele in toata aceasta perioada. Petrolistii au tinut ritmul si s-au batut de la egal la egal cu adversarii lor, Desna neavând, practic, mari sanse să revină în joc, tot Petrolul fiind echipa mai periculoasa si cu ocaziile mai mari. Malakyan (32) a trimis balonul in poarta, dupa o faza frumoasa de contraatac, insa reusita a fost anulata pentru un ofsaid la limita, iar, in repriza a doua, Kozoronis (75) a batut inselator o lovitura libera, de la circa 25 de metri, dar balonul a lovit bara, fiind respins, mai apoi, de pe linia portii de un fundas ucrainean.

In replica, actiunile ofensive ale adversarilor au fost neutralizate bine de catre defensiva ploiesteana, iar atunci cand a fost nevoie, Cezar Lungu, titular in premiera in tricoul Petrolului, a intervenit bine in cateva situatii dificile. „Lupii” termina, astfel, stagiul centralizat cu un bilant alcatuit dintr-o victorie, 1-0 cu Densa, doua remize, 2-2 cu FK Belasica si Ansan Greeners, si o infrangere, 0-1 cu Drita Gjilan, iar, la noapte, vor pleca spre casa, urmand sa ajunga, in jurul orei 09.00, la Bucuresti.

Petrolul: Lungu – Borţa (84 Olaru), Ghinga (cpt), Cazan, Ţigănaşu – Puşcaş (77 Chindiriş) – Saim Tudor (46 Ştefănescu), Kozoronis, Malakyan (46 Nini Popescu), Moldoveanu (56 Arnăutu) – Rusu (69 Stoica). Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.