Tripleta atletica a CSM-ului pregateste Balcaniada

Publicat in Sport 08 Februarie 2019 362 ori
Google+ WhatsApp
Tripleta atletica a CSM-ului pregateste Balcaniada

Trei dintre performerii săptămânii la Campionatul Naţional de Atletism pentru Seniori şi Tineret, Petre Rezmiveş, Cristian Radu şi Constantin Andoni, sunt, deja, cu gandul la o noua competitie importanta. Trio-ul atletic de la CSM Ploiești pregateste un nou concurs european. Ei vor reprezenta România la Campionatele Balcanice programate sambata, 16 februarie, la Istanbul. Atletii si-au facut "incalzirea" oficiala, in aceasta saptamana, in sala din incinta Complexului Sportiv National „Lia Manoliu”. Aici sportivii au reusit noi performante pentru clubul lor. Atletii de la CSM Ploieşti au cucerit trei titluri de campion national si unul de vicecampion.

Petre Rezmiveş a confirmat asteptarile si a devenit campion national atat la seniori, cat si la tineret, in proba de 60 metri plat, realizand si un timp excelent – 6.69 secunde – cu care si-a egalat recordul personal al carierei! In aceeasi proba, Costin Homiuc a devenit vicecampion national de tineret, ocupand, totodata, pozitia a 4-a in ierarhia seniorilor, cu timpul de 6.83 secunde. Medaliati cu aur au devenit si componentii stafetei de 4×400 metri – Cristian Radu, Sebastian Ursachi, David Năstase, Constantin Andoni, care s-au impus cu mai bine de jumatate de secunda in faţa celor de la LPS Focşani şi CSM Piteşti.

Timpul atletilor, pregatiti de Augustin Iancu si Robert Munteanu, a fost 3:03.96 minute, următoarele ştafete încheind cursa în 3:04.58 minute, respectiv 3:07.32 minute. In aceeasi proba, stafeta secunda a CSM-ului, formata din Alexandru Geamănu, Ovidiu Burcea, Mihai Lazăr si Bogdan Oprina, a ocupat locul al 5-lea la seniori si al 4-lea la tineret, cu timpul 3:09.84 minute. Un loc pe podium, prin medalia de bronz castigata, a obtinut Cristian Radu, in proba de 400 metri plat rezervata seniorilor, cu timpul de 49.16 secunde. In aceeasi proba, David Năstase a fost al 7-lea la seniori si al 6-lea la tineret.Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office