MFC-ul a strigat adunarea!

Publicat in Sport 14 Ianuarie 2019 368 ori
Google+ WhatsApp
MFC-ul a strigat adunarea!
MFC-ul a strigat adunarea!

În ultima zi din weekend, Gabriel Georgescu și Eugen Rudaru au strigat adunarea pentru MFC Ploiești, echipă pe care o vor pregăti împreună și în 2019. Cei doi antrenori au pregatit, pentru reacomodare la efort, un meci amical împotriva ocupantei locului 3 din divizia secundă, MFC Ventus.

Timp de o oră, cele două echipe au rulat loturile prezente la reunire, astfel încât toți componenții loturilor sa bifeze minute. La capătul celor 2 reprize de cate 20 de minute, MFC Ploiesti s-a impus cu scorul de 6-5, câștigând, la limita, primul meci al anului, datorită golurilor marcate de Theodor Bojoaga (x3), Vlad Badea(x2), Cristian Arnautu.

Plecat în Olanda în vara anului trecut, Theo Bojoagă a ales, la revenirea sa în țară, sa se alăture echipei MFC, în încercarea de a cucerii un nou trofeu împreună cu această grupare. Theo și-a făcut simțită prezența pe teren, încă din primul amical, atunci cand a înscris de 3 ori pentru echipa sa. Lotul prezent la reunire:

Mihai Șerban, Mihai Vanghele (portari), Florin Ghica, Gabriel Năstase, Cristian Stan, Sebastian Miu, Eugen Rudaru, Theodor Bojoagă, Dănuț Iancu, Vlad Badea, Adrian Ilie, Cristian Arnautu. Au lipsit motivat: Irinei Ivan, Bogdan Anghel si Alexandru Crăciun.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office