Romania revine in Liga

Publicat in Sport 27 Decembrie 2018 698 ori
Google+ WhatsApp
Romania revine in Liga
Romania revine in Liga

Nationala de volei masculin a Romaniei va juca in Liga Europeana de Volei. Formatia tricolora revine in aceasta competitie dupa o pauza de un sezon si va juca in divizia secunda a competitiei. Romania va evolua în grupa B a Ligii Europene de Argint, alături de Danemarca, un vechi adversar, Azerbaidjan și Georgia.

În cealaltă grupă vor juca Grecia, Austria, Ungaria și Bosnia-Herțegovina. Conform regulamentului, se califică în Final 4 echipele clasate pe primul loc și cel mai bun loc 2, precum și gazda turneului final. Învingătoarea din Final 4 se va califica în Liga Europeană de Aur, care este, de fapt, prima divizie a acestei competitii. Meciurile din Liga Europeană de Argint vor începe în zilele de 25-26 mai și se vor disputa în format campionat, de-a lungul a șase etape. Turneul Final Four va avea în zilele de 29 și 30 iunie.

Laurentiu Lica si ceilalti ,,tricolori” au sanse sa ajunga in Liga de Aur avand in vedere ca sunt intr-un moment foarte bun. Ei au reusit, dupa 24 de ani, calificarea la Campionatul European. In ultima runda a grupei, Romania va intalni, pe 9 ianuarie, in deplasare, reprezentativa Danemarcei, dar are deja 7 puncte si este liderul clasamentului, astfel ca acest meci se va disputa doar pentru palmares. Campionatul European din 2019 va avea loc între 12-29 septembrie, în Franţa, Slovenia, Belgia şi Olanda.Foto:facebook/federatia romana de volei

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.