Colegele pot îndeplini visul Cristinei Neagu

Publicat in Sport 13 Decembrie 2018 676 ori
Google+ WhatsApp
Colegele pot îndeplini visul Cristinei Neagu
Colegele pot îndeplini visul Cristinei Neagu

Forța numărul 1 a echipei, Cristina Neagu, a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat, în partida cu Ungaria, și va sta pe margine o perioadă lungă de timp. Prin intermediul unui site de socializare, Cristina le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare și a spus că va fi alături de fete la Paris unde se vor disputa jocurile decisive pentru calificarea în marea finală: ''Dragilor, va multumesc pentru mesaje si sustinere. Din pacate, vestile nu sunt deloc bune. De ce ma temeam, nu am scapat: ruptura de ligament incrucisat anterior. Ma incearca multe ganduri si sentimente, dar tot ce pot sa fac e sa merg inainte. Raman alaturi de fete pana la final si visul meu continua prin ele!''

Romănia B este ultima echipă romănească ce a reușit să învingă Rusia. S-a întămplat în urmă cu aproape o lună de zile la Trofeul Carpați acolo unde trupa secundă s-a impus în fața echipei celebrului Evgheni Trefilov. Măine, prima echipă a Romăniei va trebui să facă același lucru dar se va confrunta cu o situație foarte grea avănd în vedere accidentarea handbalistei de 30 de ani.

În aceste condiții absența superstarului poate fi suplinită de dorința ,,tricolorelor'' de a demonstra că pot juca și fără cea mai bună handbalistă din lume. Și cu siguranță vor evolua și pentru Cristina care va privi jocul din tribună. Locul lui Neagu va fi luat de Bianca Bazaliu, de la CSM București, chemată de urgență în Franța. Deși a fost pe cont propriu, Romănia s-a calificat în semifinale, și implicit la Campionatul Mondial din 2019, datorită jocului rezulatelor.

Naționala a fost la un gol distanță să nu meargă în penultimul act al competiției din Hexagon, eșecul la două goluri în fața Ungariei fiind totuși suficient pentru ca Romănia și suporterii ei să se mai bucure de încă două partide la acest Campionat European avănd în vedere că se va disputa și finala mică. Romănia va înfrunta campioana olimpică Rusia, măine, de la ora 18:30, în direct pe TVR1. În celălalt joc se vor confrunta, de la ora 22:00, Olanda și Franța, țara-gazdă. Sursa foto:facebook/federatia romana de handbal

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.