Moș Nicolae a venit cu adversarii Romăniei

Publicat in Sport 06 Decembrie 2018 310 ori
Google+ WhatsApp
Moș Nicolae a venit cu adversarii Romăniei
Moș Nicolae a venit cu adversarii Romăniei

Moș Nicolae a venit, de la Nyon, cu adversarii Romăniei pentru Tururile de Elită ale reprezentativelor U17 și U19. În 2019, România sub 17 ani va face parte din grupa 1, alături de Italia, Austria și Turcia. Meciurile se vor disputa în Turcia, Antalya, conform următorului program:

20 martie 2018: Italia – Turcia, România – Austria

23 martie 2018: Italia – România, Austria – Turcia

26 martie 2018: Italia – Austria, Turcia – România

Daniel Mogoșanu, selecționer România U17:“Avem șanse să ne calificăm la Campionatul European. Nu mă sperie niciun un adversar, obiectivul nostru este să mergem la turneul final. Îi vom studia foarte bine pe toți pentru ca la ora Turului de Elită să fim pregătiți pentru toate cele trei finale pe care le vom avea de disputat.” La turneul final găzduit de Irlanda, în perioada 3-19 mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde.

Tricolorii U19 au fost repartizați în Grupa 1, în urma tragerii la sorți pentru Turul de Elită, premergător Campionatul European de anul viitor. România va întâlni Irlanda, Rusia și Azerbaidjan în drumul către EURO 2019. Gazda grupei va fi Rusia, meciurile urmând a se disputa în zona Krasnodar/Soci, în perioada 20-26 martie, conform următorului program:

20 martie: Irlanda – România, Azerbaidjan – Rusia

23 martie: Irlanda – Azerbaidjan, Rusia – România

26 martie: Rusia – Irlanda, România – Azerbaidjan

Daniel Oprescu, antrenorului U19:E o grupă care la prima vedere pare echilibrată. Cunosc Irlanda, pentru că am disputat o ”dublă” amicală în acest an, în martie, și are mulți jucători care evoluează la un nivel foarte ridicat. Ne vom documenta și despre celelalte, pentru a pregăti cât mai bine meciurile din luna martie și pentru a merge la EURO! La Campionatul European Under 19, care se va disputa în Armenia, în perioada 14-27 iulie 2019, se vor califica câștigătoarele celor 7 grupe, cărora li se alătură țara-gazdă. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office