Handbalistele Romăniei au dat ,,Voltajul'' la maxim!

Publicat in Sport 06 Decembrie 2018 266 ori
Google+ WhatsApp
Handbalistele Romăniei au dat ,,Voltajul'' la maxim!
Handbalistele Romăniei au dat ,,Voltajul'' la maxim!

Handbalistele Romăniei au căntat după ce au încăntat la Campionatul European din Franța. Tricolorele au bucurat o țară întreagă după mega-succesul împotriva Norvegiei. S-au impus la opt goluri diferență administrănd cea mai usturătoare înfrăngere nordicelor. A fost și o dulce răzbunare după ce ani de-a răndul norvegiencele căștigau. ,, Să mai plăngă și altele că noi am plăns destul!", spunea pivotul Crina Pintea după evoluția entuziasmantă.

Tot Pintea a avut o descriere superbă la adresa propriei echipe:,, Dacă aș fi jucătoarea altei țări acum mi-ar fi frică să joc împotriva Romăniei''. Cristina Neagu și colegele sale n-au avut teamă să se bucure după a treia victorie consecutivă la turneul francez. Ele au dat drumul distracției în autocar unde au căntat o melodie a trupei Voltaj iar la hotel au fost așteptate de fani cu jucării de pluș, cu ocazia Sfăntului Nicolae.

Romania pleacă cu patru puncte în grupa principala de la Nancy, în timp ce Norvegia nu are nici unul, din cauza eșecurilor cu Romănia și Germania. Pentru ca Dumanska și celelalte fete să meargă în semifinale, e suficientă o victorie cu Ungaria! În acest caz, romăncele ar face șase puncte, doar victorii ale Spaniei contra Norvegiei, Germaniei si a Romăniei putănd scoate naționala antrenată de Ambros Martin din calcule. Handbalistele tricolore își pot asigura în mare parte prezența în semifinale și dacă vor căștiga meciul cu Olanda.

Programul Grupei Principale II (Nancy)

Vineri, 7 decembrie

19:00 Spania - Germania

22:00 Ungaria - Norvegia

Duminica, 9 decembrie

19:00 Ungaria - Germania

22:00 Olanda - Romania

Marti, 11 decembrie

19:00 Spania - Romania

22:00 Olanda - Norvegia

Miercuri, 12 decembrie

15:45 Spania – Norvegia

19:00 Ungaria - Romania

22:00 Olanda – Germania

Clasament :

1. Romania 4p (+13)

2. Olanda 4p (+4)

3. Ungaria 2p (+3)

4. Germania 2p (-4)

5. Spania 0p (-7)

6. Norvegia 0p (-9)

Sursa foto:frh.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office