,,Turneul Lupilor'' va avea premiera la mijlocul lunii!

Publicat in Sport 05 Decembrie 2018 Actualizat: 05 Decembrie 2018 274 ori
Google+ WhatsApp
,,Turneul Lupilor'' va avea premiera la mijlocul lunii!
,,Turneul Lupilor'' va avea premiera la mijlocul lunii!

,,Turneul Lupilor'' va avea premierea peste puțin timp! Va fi o competiție indoor de old-boys și de sezon care se va disputa duminică, 16 decembrie. Va fi prima ediție avănd în vedere că în luna martie a acestui an s-a desfășurat o întrecere asemănătoare cu ocazia zilei de naștere a lui Daniel Chiriță. Atunci reuniunea a fost căștigată de echipa de old-boys a Petrolului. Veteranii petroliști i-au învins, de la 7 metri, pe cei steliști spre satisfacția sărbătoritului dar și a fanilor prezenți.

Atunci au evoluat mai multe echipe dar și vedete din alte sporturi, cum sunt Leonard Doroftei și Cătălin Burlacu, dar și nume din Naționala artiștilor cum sunt Adrian Enache, Kamara. Peste aproximativ două săptămăni va fi un turneu foarte puternic cu Petrolul, Rapid, Dinamo şi Steaua. Pentru echipa gazdă, Petrolul, sunt aşteptaţi pe parchet mulţi fotbalişti din generaţia care a câştigat Cupa României în 1995 și nu numai: Ion Catană, Daniel Chiriţă, Abăluţă, Pârlog, Grama, Zafiris, Zmoleanu, Pura, Cristi Vlad.

De la rivala Rapid vor fi prezenți, printre alții, Toader, Motroc, Iencsi, Ţâră,Schumacher, Dulca, Bolohan, Pancu. Steliștii vor veni cu generația UEFAntastică: MartinTudor, Nae, Ghionea, Miu, Petre Marin, Paraschiv, Rădoi, Neaga, Aliuţă, Florentin Dumitru. Și dinamoviștii au nume grele în componență: Prunea, Lupescu, Florentin Petre, Marius Niculae, Mihalcea, Ciprian Marica. Petrolistul Daniel Chiriță se pregătește intens pentru acest turneu iar astăzi participă, în București, la o competiție cu scop caritabil în care invitații joacă fotbal în sală pentru copiii de la Organizația Umanitară Concordia.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office