MFC Ploiești iernează pe locul 6

Publicat in Sport 04 Decembrie 2018 162 ori
Google+ WhatsApp
MFC Ploiești iernează pe locul 6
MFC Ploiești iernează pe locul 6

MFC Ploiesti, încheie turul de campionat cu o înfrângere, și va trece în 2019 de pe locul 6, cu 23 de puncte, la doar 4 puncte distanță de locul 2. Echipa are al doilea atac din Liga de Minifotbal, după liderul Chedra Tax, 63 de goluri marcate! Pentru MFC Ploiesti urmează banchetul de final de an, iar de la jumătatea lunii ianuarie, Alexandru Crăciun și coechipierii vor relua antrenamentele în vederea pregătirii returului de campionat. Tot la începutul noului an, MFC-ul își va prezenta noul staff- tehnic pe care îl va avea Gabriel Georgescu, precum și noile transferuri, pe care căștigătoarea Cupei LMV vrea să se bazeze în anul 2019!

MFC Ploiesti a pierdut ultimul joc din acest an împotriva celor de la Petrolul 95, scor 2-1, la capătul unui meci în care fiecare echipă a dominat căte o repriză. După un început echilibrat de joc, tatonările de la mijlocul terenului au adus și prima greșeală în apărare, speculată, în minutul 8, de Alexandru Chiriță, care a îndeplinit o simplă formalitate, învingându-l pe Mihai Vanghele. Încercările timide ale MFC-ului de a ataca nu au dat roade, iar cei care au reușit să mai înscrie o dată au fost tot cei de la Petrolul 95, atunci cănd Valeriu Aristan l-a învins pe portarul MFC-ist, în minutul 20, stabilind astfel scorul pauzei.

Intrați în repriză secundă mult mai motivați, băieții pregătiți de Gabi Georgescu au dominat in totalitate repriză secundă, însă au reușit să înscrie doar o dată, în minutul 25, atunci cand Bogdan Anghel l-a învins pe Adrian Tănase cu un șut din interiorul careului, urmând ca până la fluierul final același Adrian Tănase să fie ,,îngerul păzitor'' al celor de la Petrolul 95, acesta reușind să scoată, rând pe rând, ocaziile lui Dănuț Iancu, Cristian Arnăutu, Gabriel Năstase și Eugen Rudaru.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office