Iureș în ringul din Tărgu-Mureș!

Publicat in Sport 10 Octombrie 2018 284 ori
Google+ WhatsApp
Iureș în ringul din Tărgu-Mureș!
Iureș în ringul din Tărgu-Mureș!

Trei cluburi ploieștene luptă cu șanse la medalii căt mai strălucitoare, în ringul din Tărgu-Mureș. Clubul Sportiv Petrolul, Clubul Sportiv Municipal Ploiești și Conpet Ploiești, participă la Campionatul Național de Tineret, întrecere organizată de Federația Română de Box și autoritățile locale. În jur de 100 de pugiliști de la cluburi din toată țara sunt angrenați printre care și 8 pugiliști de la cluburile ploieștene. Conpetul maestrului emerit Emil Popa și-a asigurat medalia de bronz, la categoria 52 de kilograme, prin Antonio Vișan.

Acesta va avea un duel, pentru un loc în finală, cu un alt ploieștean, Răzvan Mihai, dar de la CSM. Boxerul maestrului Titi Tudor are acontată medalia de bronz si vrea să-l bată pe conpetist pentru ''a pune măna'' pe aur. Alți doi colegi au aceleași gănduri, George Dumitrescu, la categoria 60 de kilograme, și Tony Ioniță, la 91 de kilograme. În plus, pentru a se obișnui cu competițiile importante, Titi Tudor l-a luat în această deplasare și pe Iulian Dumitrescu.

În ziua în care a devenit bunic, antrenorul Ion Moroiță îi asistă din colț, pe Gabriel Șchiopu, categoria 56 de kilograme și deja posesor al medaliei de bronz, Antonio Vasile, la 60 de kilograme, și Samuel Ghoerghe, la 75. Este iureș în ringul din Mureș avănd în vedere că boxează cei mai buni sportivi de la categoria tineret, multipli campioni naționali, componenți ai loturilor naționale și ai centrelor olimpice, participanți la Mondiale sau Europene. Întrecerea se desfășoară în Sala Sporturilor, miercuri și joi, meciurile urmând să înceapă la ora 17.00, iar vineri, în ultima zi, primele finale fiind programate de la ora 11.00.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office