O micuță voleibalistă are nevoie de mare ajutor!

Publicat in Sport 08 Octombrie 2018 2841 ori
Google+ WhatsApp
O micuță voleibalistă are nevoie de mare ajutor!

Sala Sporturilor Olimpia a fost, în week-end, gazda evenimentului caritabil organizat pentru ajutorarea familiei Alexandrei Bratu. Tânăra voleibalistă a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, în vârstă de doar 12 ani, se luptă cu o boală teribilă – leucemie acută limfoblastică.

Au fost două meciuri demonstrative desfăşurate într-o sală plină de emoție. În primul joc, colegele Alexandrei, din echipele de junioare şi cadete ale CSM Ploieşti s-au confruntat pe parcursul a două seturi, pentru ca, apoi, echipa de old-boys Tricolorul LMV Ploieşti să-i testeze pe tinerii componenţi ai formaţiei de juniori de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul.

Pe lângă spectacolul voleibalistic, a fost un eveniment emoţionant, cu momente trăite cu lacrimi în ochi de majoritatea celor de faţă, prezenţa Alexandrei, alături de familie şi de alţi apropiaţi, având darul să impresioneze. Colegele i-au oferit cadou o minge cu autografe şi i-au scandat numele la final, când Alexandra a coborât, împreună cu tatăl său, în mijlocul lor pentru a le mulţumi şi a le fi, din nou, alături.

În sală au fost instalate trei urne în care cei prezenţi au putut face donaţii pentru a o sprijini pe tânăra sportivă. Totodată, ajutorul poate fi oferit şi în conturile care sunt deschise pe numele tatălui Alexandrei, Cristian Bratu:

EUR RO77BTRLEURCRT0358595701

GBP RO35BTRLGBPCRT0358595701

RON RO30BTRLRONCRT0358595701

USD RO81BTRLUSDCRT0358595701

Sursa foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office