Ce se întâmplă atunci când o muscă se așază pe mâncarea ta? Trebuie să citești asta

Publicat in Sanatate & Frumusete 31 Iulie 2018 782 ori
Google+ WhatsApp
Ce se întâmplă atunci când o muscă se așază pe mâncarea ta? Trebuie să citești asta
Ce se întâmplă atunci când o muscă se așază pe mâncarea ta? Trebuie să citești asta

Aceste insecte îți pot tăia pofta de mâncare mai bine decât orice pilulă magică. Cum? Prin simpla lor prezență, în compania alimentelor tale preferate.

Vedem frecvent muşte în jurul nostru, iar insectele aterizează pe toate obiectele care ne înconjoară, fie că este vorba despre mâini sau picioare ori, în cel mai rău caz, pe mâncarea din farfurie.

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când o muscă se așează pe mâncare?

În primul rând, muştele nu au dantură. Ele mănâncă cu ajutorul nasului și sug în permaneță fluidele.

Atunci când „aterizează” pe mâncare solidă, o îmbibă cu salivă, saliva înmoaie mâncarea și astfel ele o pot consuma cu ușurință.

Dacă acest lucru nu ți se pare suficient de dezgustător, e bine de știut faptul că muștele consumă mult mai multe lucruri, decât cele prezente în farfuria ta. Adoră fecalele, carnea putrezită și gunoiul. Deci germenii de pe corpul muștelor sunt transferați direct în farfuria ta.

Încă nu te-a dezgustat informația? Atunci află că Universitatea din Pennsylvania a realizat un studiu prin care a descoprit că muștele sunt purtătoarele a peste 65 de boli diferite, incluzând aici holera, salmonela și chiar antraxul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.