Adevărul neștiut despre femeile trecute de 40 de ani spus de un bărbat! Trebuie să aflați neapărat asta

Publicat in Sanatate & Frumusete 26 Iunie 2018 2489 ori
Google+ WhatsApp
Adevărul neștiut despre femeile trecute de 40 de ani spus de un bărbat! Trebuie să aflați neapărat asta
Adevărul neștiut despre femeile trecute de 40 de ani spus de un bărbat! Trebuie să aflați neapărat asta

Este des criticat pentru replicile sale excentrice, însă de această dată actorul rus vine cu câteva aprecieri pentru femeile trecute peste 40 de ani.

„Odată cu vârsta, apreciez din ce în ce mai mult femeile care sunt trecute peste patruzeci de ani. Există multe motive pentru acest lucru. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată în mijlocul nopții pentru a întreba: „La ce te gândești?”. Nu-i pasă ce crezi!

O femeie de 40 de ani nu va sta cu tine la televizor să bea bere. Ea va merge și va face ceea ceva mult mai interesant! Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de opinia ta și despre activitățile ei de zi cu zi. Ele au un sentiment de demnitate și încredere absolută în sine! Este puțin probabil să facă isterie și să regleze conturi în public.

DAR!!! Dacă meriți, te vor împușca calm cu gândurile și cu faptele dacă va fi de cuviință!!! Femeile adulte sunt generoase cu laude, de multe ori nemeritate… Ele au o încredere suficientă pentru a te prezenta prietenelor. Deoarece știe că, prietenii ei nu o vor trăda niciodată.

La femeile de 40 de ani, intuiția este bine dezvoltată – nu trebuie să recunoașteți nimic – ele deja știu totul despre tine! Dacă vei învăța să ignori câteva riduri, vei descoperi că femeile de peste patruzeci sunt mai sexi… decât cele mai tineri! Totodată, ele sunt sincere și cinstite. O să-ți spună direct dacă ești o fiară sau dacă te comporți ca o bestie.

Nu va trebui niciodată să ghicești cum te tratează. Deci da, există multe motive pentru a admira femeile de 40 de ani. Ele sunt deștepte, calculate și trebuiesc admirate pentru tot ceea ce fac!”, a povestit actorul, potrivit unica.md.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.