Alimentele pe care este bine să le consumi crude

Publicat in Sanatate & Frumusete 26 Iunie 2018 266 ori
Google+ WhatsApp
Alimentele pe care este bine să le consumi crude
Alimentele pe care este bine să le consumi crude

Acestea sunt alimentele pe care este bine să le consumi în stare naturală, fără să intervi în vreun fel asupra lor.

 Broccoli - Dacă vei consuma numai 100 gr de brocooli, pe zi, te apropi de doza zilnică recomandată de vitamina C și K, însă doar dacă îl vei consuma în stare crudă.

Afinele - Fiind bogate în Vitamina C, K și în magneziu, afinele reprezintă fructul necesar de consumat, zilnic. De asemenea, afinele conțin foarte mulți antioxidanți, care luptă cu radicalii liberi și te mențin sănătos.

Usturoiul - Usturoiul conține alicin, un compus antibacterian și antifungic, care se absoarbe mult mai bine în organism, dacă nu este supus căldurii.

Cacao - Cacao conține foarte mulți nutrienți, însă, de cele mai multe ori nu consumăm cacao în stare pură. Cacao conține o cantitate mare de favonoizi, vitamine și nutrienți, necesari organismului tău, potrivit secretele.com.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.