Atenție la bolile pe care le poţi lua de la piscină! Cum poţi să le eviţi

Publicat in Sanatate & Frumusete 14 Iunie 2018 638 ori
Google+ WhatsApp
Atenție la bolile pe care le poţi lua de la piscină! Cum poţi să le eviţi
Atenție la bolile pe care le poţi lua de la piscină! Cum poţi să le eviţi

Este anotimpul în care bazinele și piscinele sunt pline. Însă, pentru a rămâne sănătos, trebuie să ai mare grijă, fiindcă microorganismele aflate în apele dulci de la piscină sau bazin pot provoca o serie de boli infecțioase, dar și alte probleme de sănătate.

Cele mai răspândite afecțiuni pe care le poți lua din astfel de locuri sunt: conjunctivită, otita, infecții respiratorii, dar și digestive.

Principala cauza a acestor neplăceri este înghițirea apei contaminate, practic în acest mod, microorganismele existente în apă pot pătrunde în urechi, ochi, nas, piele.

Aceste lucruri pot fi evitate dacă apă bazinelor ar fi schimbată la intervale regulate de timp, dar și tratată corect cu o anumită doză de dezinfectant care să nu permită înmulțirea microorganismelor, potrivit sfatulmedicului.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office