Cercetătorii avertizează - " Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poți lua!”

Publicat in Sanatate & Frumusete 29 Mai 2018 1454 ori
Google+ WhatsApp
Cercetătorii avertizează - " Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poți lua!”
Cercetătorii avertizează - " Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poți lua!”

Nu o spunem noi, ci oamenii de știință. Poate sună fără sens sau logică, dar rezultatele mai multor cercetări arată că un copil ne afectează viață.

În urma mai multor studii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că un copil poate afecta în mod serios o serie de lucruri, de la bani, până la somn și sex.

Greg și Mitch, cei care au condus această cercetare, arată efectele negative pe care un copil le are asupra individului și a cuplurilor.

Aproximativ 70% dintre cupluri se confruntă cu deteriorarea relației în primii trei ani de viață ai copilului, printre care: lipsa de intimitate, lipsa banilor, diferențele de opinii cu privire la modul de a crește copilul și timpul petrecut de părinți împreună.

Fericirea în căsătorie scade rapid și ea după nașterea primului copil.

"Acele cupluri care cred că un copil îi va apropia mai mult, ar trebui să se mai gândească", a marturisit dr. Elen Walker pentru "Psihologia de azi".

Somnul și relaxarea sunt ceva la care părintii mai pot doar visa. În primii doi ani de viață ai copilului, părintele pierde șase luni de somn, ceea ce reduce somnul la o medie de aproximativ 2,5 ore pe zi.

În ceea ce privește partea financiară, NBC News afirmă că în SUA creșterea unui copil costă 13.000 de dolari pe an, ceea ce înseamnă că până la vârsta de 17 ani se ajunge la un total de 233.000 de dolari.

De asemenea există o amenințare a dispariţiei omenirii prin suprapopulare şi epuizarea resurselor.

Specialiștii explică faptul că până în anul 2025 populația va ajunge la 9 miliarde de oameni. Acesta va fi momentul în care va începe o perioadă care îi sperie pe oamenii de știință. Este vorba despre o perioadă în care oamenii riscă să rămână fără hrană, iar acest lucru poate conduce chiar la războaie pentru asigurarea alimentației de bază și reproducerii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.