Atentie, mamici! Cel mai folosit produs pentru bebeluşi, declarat cancerigen!

Publicat in Sanatate & Frumusete 13 Aprilie 2018 913 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, mamici! Cel mai folosit produs pentru bebeluşi, declarat cancerigen!
Atentie, mamici! Cel mai folosit produs pentru bebeluşi, declarat cancerigen!

Compania care fabrică un produs folosit de milioane de mămici, pentru igiena bebeluşilor, trebuie să-i plătească despăgubiri uriaşe unei cliente care a făcut cancer din cauza mărfii  respective.

 

Curtea din St. Louis, Missouri, SUA, a decis ca o companie gigant, care vinde în România produse cosmetice şi pentru igiena bebeluşilor, să plătească despăgubiri de 110 milioane de dolari unei femei de 62 de ani care s-a îmbolnăvit de cancer din cauza pudrei de talc.

 

Victima produsului pentru bebeluşi, Lois Slemp, a susţinut că a folosit aproape 20 de ani pudra de talc, în zona intimă, iar în 2012 a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Medicii au ajuns la concluzia că femeia a făcut cancer din pricina prafului de talc, În prezent, Lois Slemp urmează un tratament cu citostatice, întrucât maladia a recidivat şi i-a atacat şi ficatul. Reprezentanţii companiei au susţinut că regretă faptul că femeia s-a îmbolnăvit de cancer, dar că vor ataca sentinţa.  

 

În SUA există peste 2.400 de dosare deschise împotriva firmei respective. În luna mai a anului trecut, o altă clientă a companiei a câştigat un proces similar, primind despăgubiri de 55 de milioane de dolari, iar în octombrie o altă instanţă a acordat unei victime 70 de milioane de dolari.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.