Cercetătorii americani au găsit „cheia” unei căsnicii de durată

Publicat in Sanatate & Frumusete 12 Aprilie 2018 534 ori
Google+ WhatsApp
Cercetătorii americani au găsit „cheia” unei căsnicii de durată
Cercetătorii americani au găsit „cheia” unei căsnicii de durată

Savanții de la Universitatea din Illinois, SUA, au ajuns al concluzia că sarcinile casnice repartizate egal în cadrul unui cuplu constituie „cheia” succesului unui mariaj de durată.

 

 

Cercetătorii americani au observat, în urma studierii a 220 de cupluri recent căsătorite, că partenerii care repartizau în mod egal treburile în gospodărie aveau cele mai mari şanse la un mariaj fericit şi că împărţirea sarcinilor domestice juca un rol mai important pentru satisfacţia maritală a femeilor decât a bărbaţilor, scrie descoperă.ro.Astfel, o relație nu va fi de durată dacă unul dintre parteneri va considera că celălalt nu își îndeplinește atribuțiile, în special după nașterea copiilor. „Modul în care cuplurile negociază "diviziunea" treburilor casnice în primii doi ani de căsnicie este important, deoarece, după stabilirea modelelor de comportament, acestea vor persista de-a lungul anilor şi vor fi surse de conflict în cadrul relaţiei”, se arată în raportul savanților.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.