O nouă descoperire medicală ar putea explica răspândirea cancerului

Publicat in Sanatate & Frumusete 11 Aprilie 2018 485 ori
Google+ WhatsApp
O nouă descoperire medicală ar putea explica răspândirea cancerului
O nouă descoperire medicală ar putea explica răspândirea cancerului

O nouă rețea de canale pline de lichid care a fost descoperită în corpul omenesc pare să fie un nou organ, cu un rol important pentru transportul celulelor canceroase prin organism.

 

 

 

Conform site-ului Newscientist.com această descoperire a fost făcută întâmplător, în urma unei simple endoscopii – o procedură care presupune introducerea unei sonde cu cameră video în tractul gastro-intestinal al unei persoane.

Au fost descoperite niște tipare ciudate. Au fost prelevate mostre de țesut care au fost duse pentru analiza New York University School of Medicine și încredințate patologului Neile Theise.Theise consideră că fiecare țesut din organism este înconjurat de o rețea de astfel de canale care împreună formează un organ.

Acest organ nu a mai fost observat până în prezent din cauza abordării standard pentru vizualizarea interiorului corpului omenesc care făcea ca aceste canale să se sece iar fibrele de colagen care susțineau pereții canalelor să se prăbușească, lăsând astfel impresia unui zid protector de țesut, în locul unui canal plin de lichid.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.