Dacă ai această boală de piele s-ar putea să ajungi să suferi de Alzheimer

Publicat in Sanatate & Frumusete 26 Martie 2018 956 ori
Google+ WhatsApp
Dacă ai această boală de piele s-ar putea să ajungi să suferi de Alzheimer
Dacă ai această boală de piele s-ar putea să ajungi să suferi de Alzheimer

Un studiu publicat în revista Annals of Neurology a dezvăluit că unul dintre semnele bolii Alzheimer ar putea apărea pe fața noastră. Este vorba de rozacee.

 

 

 

Studiul realizat în 2016 realizat de Dr. Alexander Egeberg a analizat datele întregii populații a Danemarcei (circa 5,6 milioane de oameni) dintre care 82.000 aveau rozacee. Datele finale au arătat că persoanele care aveau rozacee aveau cu 7% mai multe șanse de a dezvolta orice formă de demență și 25% mai multe șanse să dezvolte Alzheimer comparativ cu persoanele care nu aveau rozacee.Autorii studiului au vrut să asigure oamenii care au rozacee să nu-și facă griji. Momentan studiul a arătat că există o asociere între demență și rozacee, dar este nevoie de mai multe studii pentru a vedea dacă există o legătură de cauzalitate.
Pacienții trebuie să știe că cei care au rozacee nu vor dezvolta neapărat Alzheimer. Riscul se poate dovedi mai mare la acest tip de pacienți comparativ cu cei care nu au rozacee, dar riscul este unul foarte mic.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.