Ce nu trebuie să faci niciodată după un tratament cosmetic la salon

Publicat in Sanatate & Frumusete 08 Ianuarie 2018 258 ori
Google+ WhatsApp
Ce nu trebuie să faci niciodată după un tratament cosmetic la salon
Ce nu trebuie să faci niciodată după un tratament cosmetic la salon

Dacă urmezi o schemă de tratament pentru anumite afecțiuni ale tenului la un salon de cosmetică, trebuie să știi că este indicat să te abții de la anumite obiceiuri odată ce ai ieșit din salon.

 

 

 

Pe lângă alimentație și odihnă este recomandat să apelezi și la tratamentele din saloanele de cosmetică. În felul acesta te vei putea bucura timp îndelungat de o piele frumoasă.

Pentru rezultate de durată este necesar să știi că atât înainte cât și după vizita la salon trebuie să eviți anumite obiceiuri:

Nu îți mai pune mâna pe față

Acesta este unul dintre cele mai nesănătoase obiceiuri pe care le avem. De fiecare dată când pui mâna pe față favorizezi apariția coșurilor și secreția de sebuum. Și asta deoarece mâinile tale, deși par a fi curate, nu sunt întocmai.

Este un gest aparent inofensiv care poate avea repercusiuni.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office