Care sunt cele mai SĂNĂTOASE băuturi alcoolice: Topul inedit al începutului de an

Publicat in Sanatate & Frumusete 06 Ianuarie 2018 1407 ori
Google+ WhatsApp
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE băuturi alcoolice: Topul inedit al începutului de an
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE băuturi alcoolice: Topul inedit al începutului de an

La asta nu ne-am fi gândit vreodată. Unele băuturi alcoolice sunt extrem de sănătoase. Specialiştii au făcut un top inedit al acestora.


Consumul ocazional și moderat de alcool nu reprezintă un pericol pentru sănătate, însă trebuie să fim atenți și la băuturile alcoolice, întrucât unele sunt mai sănătoase decât altele.


Vinul sec – conține mai puțin zahăr chiar și decât o bere. Ideal ar fi să alegi vin roșu, întrucât acesta conține antioxidanți din belșug. Și vinul alb sec are mai puțin alcool decât cel roșu, de aceea are mai puține calorii.

Șampania – este un vin spumant obținut din struguri albi și poate avea mai puține calorii decât un pahar cu vin alb sau o bere.

Vodca cu apă minerală – nu conține zahăr, ceea ce înseamnă că are și o cantitate mai mică de calorii decât alte băuturi alcoolice.

Gin, whiskey, tequila – nu conțin îndulcitori artificiali și zahăr, așa că au un aport caloric mai mic, comparativ cu băuturile care conțin zahăr, precum lichiorul, anunţă jurnalul.ro.

Bloody Mary – Cocktail pe bază de votcă și suc de rosii, combinat cu sare, este o băutură slab calorică, dar are totodată și calități nutriționale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office