Atenție! De ce au fost arse 15 tone de haine H & M

Publicat in Sanatate & Frumusete 27 Noiembrie 2017 1704 ori
Google+ WhatsApp
Atenție! De ce au fost arse 15 tone de haine H & M
Atenție! De ce au fost arse 15 tone de haine H & M

Suedezii dau dovadă de multă creativitate și arată că știu să-și folosească resursele naturale eficient. Din dorința de a înlocui cărbunii pentru totdeauna, o centrală suedeză a decis să folosească în locul acestora haine de la H & M.

Mai exact, fabrica de la Vasteras a ars aproximativ 15 tone de haine aruncate de la H & M până în prezent în comparație cu aproximativ 400.000 de tone de gunoi.

Centrala din Vasteras, la nord-vest de Stockholm, intenţionează ca până în 2020 să renunţe  la generarea combustibililor pe bază de  petrol şi cărbune, devenind astfel o instalaţie fără combustibili fosili. Aceasta înseamnă arderea lemnului şi a gunoiului reciclat , inclusiv hainele pe care H&M nu le pot vinde

„H & M nu arde hainele care pot fi folosite”, a declarat Johanna Dahl, Şefa de Comunicări pentru H & M din Suedia, prin e-mail, citată și de capital.ro. „Cu toate acestea, este obligaţia noastră legală de a ne asigura că hainele care conţin mucegai sau nu respectă restricţiile stricte privind substanţele chimice sunt distruse”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office