Tipuri de bărbați de care femeile fug mâncând Pământul

Publicat in Sanatate & Frumusete 05 Octombrie 2017 178 ori
Google+ WhatsApp
Tipuri de bărbați de care femeile fug mâncând Pământul
Tipuri de bărbați de care femeile fug mâncând Pământul

Femeile au diverse criterii pe baza cărora își aleg iubiții.
Fie că sunt mai mult sau mai puțin exigente, există câteva tipuri de bărbați de care femeile fug cât pot de tare.

 

 

 

Așa că dacă ești bărbat, ai grijă să nu te regăsești în descrierile de mai jos, pentru că automat vei fi pus „în așteptare” și prost etichetat.

Iar dacă ești reprezentanta sexului frumos, te invit să completezi lista cu alte tipologii masculine cu care te-ai intersectat:

Disperatul

Tipul ăsta de bărbat folosește cele mai ciudate fraze și minciuni. Promite chiar și luna după cer, doar pentru câteva minute de atenție. Îl găsești cel mai des pe Facebook, atunci când dă like-uri la postările de acum doi ani. Exagerează cu amabilitatea, se laudă tot timpul și cere constant confirmări.
Copilărosul

Femeilor le place să se joace și să se alinte, doar o astfel de atitudine din partea unui bărbat nu sună bine. Mai ales când refuză să crească și să-și asume unele responsabilități.

Băiatul mamei

E tipul ăla care îi aduce la cunoștință mamei sale orice mișcare pe care o face. În el zace un băiat speriat de viață, iar independența îi provoacă o mare panică.

Obsedat de control

Sau cel paranoia. Atât de obsedat încât preia controlul vieții celei de lângă el. Începe cu lucruri mărunte până va ajunge să-i aleagă iubitei sale prietenii, coafura sau rujul.
Narcisistul

Femeile fug de tipul ăsta de bărbat fără să se uite înapoi. În el zace un mic drăcușor. La început o face pe femeia de lângă el să se simtă cea mai iubită și dorită, ca apoi să își dea arama pe față. Și astfel, cea de lângă el ajunge să aibă îndoieli în legătură cu propria persoană.

Cel fără nicio opinie

"Nu-mi pasă ce facem, facem ce vrei tu” este fraza pe care o aude la orice pas femeia din viața lui. Nu are încredere în el și îi este teamă să nu greșească dacă nu e pe aceeași lungime de undă cu femeia. Un alt gen de bărbat de care femeile fug ca dracu' de tămâie.

Obsedatul de sală

Trăim într-o lume în care aspectul fizic contează mai mult decât ce ai în cap, însă de aici și până la a fi obsedat de sală și de mușchi e cale lungă. Una e să ieși cu tip care arată bine și să fii mândră și alta e să ieși cu un tip obsedat de propria imagine.

Misoginul

Sau cel care urăște femeile. Bărbatul misogin renunță să încerce să cucerească o femeie inteligentă și preferă să spună că nu există o femeie suficient de bună pentru el. Este doar un frustrat care se ocupă cu "a da din gură".
Posesivul

Puțină gelozie nu strică niciodată, însă atunci când îți este îngrădită libertatea simți să fugi fără să te mai uiti înapoi.

Cel mai deștept dintre deștepți

El știe tot, el poate tot, el face tot. Se crede atât de superior femeilor, încât dacă stai lângă el ajungi să te simți cel mai prost om de pe pământ. Își petrece timpul criticându-i pe ceilalți și nu îi ajungi la nas nici cu o prăjină.

Plângăciosul

Femeile nu spun nu sensibilității și romantismului, dar, în același timp, își doresc lângă ele un bărbat puternic și sigur pe el. Ele au nevoie de protecție și nu își doresc să se transforme în psihologul de serviciu.
Fustangiul

Cine își dorește un bărbat căruia îi fug ochii după alte femei? Activitatea lui preferată este aruncatul cu privirea și se laudă non-stop cu farmecul lui de cuceritor.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office