Ai o circulaţie proastă a sângelui? Iată cele mai bune remedii de vindecare

Publicat in Sanatate & Frumusete 10 Septembrie 2017 1434 ori
Google+ WhatsApp
Ai o circulaţie proastă a sângelui? Iată cele mai bune remedii de vindecare
Ai o circulaţie proastă a sângelui? Iată cele mai bune remedii de vindecare

Ai o circulaţie proastă a sângelui? Problemele tale de sănătate îţi dau mari bătăi de cap? Îţi oferim cele mai bune remedii pentru a trece peste aceste dificultăţi.

Specialiștii recomandă unele exerciții simple, care să dureze doar 15-20 de minute, pentru a ajuta circulația și pentru a menţine corpul în formă.

Una dintre cele mai simple metode pentru a remedia circulația proastă a membrelor este întinderea. Experții sunt de părere că ar trebui în fiecare dimineață, după ce te trezești, să întinzi foarte bine membrele timp de câteva minute.

O altă modalitate este ridicarea pe vârfuri. Acest exercițiu se execută din picioare și trebuie repetat de 10 ori. Trebuie să-ți ridici ușor degetele și să le cobori pe călcâie, asigurându-te că simți mușchii cum se contractă.

Rotația picioarelor are același efect. Această metodă trebuie să fie repetată de 10 ori. Îmbunătățește atât circulația sângelui, cât și flexibilitatea picioarelor. Tot ceea ce trebuie să faci este să rotești piciorul în direcția acelor de ceasornic în timp ce stai pe un scaun.

Conform floaredetei.ro, mersul pe jos de 2-3 ori pe săptămână, înotul, yoga, mersul pe bicicletă și dansul pun sângele în mișcare.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office