Cele mai apetisante mic dejunuri din întreaga lume

Publicat in Sanatate & Frumusete 06 Aprilie 2017 473 ori
Google+ WhatsApp
Cele mai apetisante mic dejunuri din întreaga lume
Cele mai apetisante mic dejunuri din întreaga lume

O farfurie plină de culoare şi ingrediente sănătoase te poate binedispune din bună dimineaţă. Descoperă cum arată cele mai apetisante mic dejunuri din întreaga lume!

 

 

Cine nu şi-ar dori ca în fiecare dimineaţă să fie servit cu un mic dejun hrănitor şi aspectuos, alături de o cafea bună sau un ceai delicios? Aşa începe o dimineaţă bună şi pentru tine, dar şi pentru organismul tău căruia îi oferi nutrienţii necesari ca să aibă energie.

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar acest obicei este recunoscut atât la noi cât şi peste tot în lume. Varietatea de alimente care se consumă la micul dejun este uluitoare, iar unele ingrediente ne sunt de-a dreptul necunoscute în vreme ce pentru alte popoare sunt comune. Fiecare zonă are anumite alimente specifice pe care le consumă de obicei la micul dejun, iar noi nu putem decât să ne inspirăm unii de la alţii pentru a face combinaţiile care sunt pe gustul nostru.

Dacă am rămas uşor dezgustaţi sau contrariaţi de cele mai ciudate mic dejunuri care se consumă în unele părţi ale lumii, acum ne vom delecta privirea şi vom pofti la cele mai apetisante mic dejunuri din întreaga lume.
Cafea, suc proaspăt, ouă (shakshuka), multe sortimente de brânzeturi şi produse de panificaţie, salată, măsline, unt şi gem constituie de regulă un mic dejun servit în Israel.
Nu degeaba sunt faimoase în întreaga lume clătitele americane pufoase! Americanii le preferă la micul dejun fie în varianta dulce cu sirop de arţar şi fructe, fie alături de bacon crocant, cârnaţi şi ouă ochiuri.
Cerealele cu fructe uscate şi iaurt sunt un deliciu pentru micul dejun. Pe lângă această variantă de mic dejun, elveţienii mai preferă mezelurile, brânzeturi speciale, unt, gem, ouă fierte tari, cafeaua, ceaiul şi fructele proaspete. Tu alegi combinaţia care îţi place!
O masă încărcată cu farfurii şi farfurioare pline cu tot felul de bunătăţi nu are cum să nu-ţi schimbe dispoziţia şi să te încarce cu energie pozitivă din bună dimineaţă. Turcii ştiu să se răsfeţe şi aleg la micul dejun brânza feta, roşiile, castraveţii, măslinele, pâinea prăjită, gemul, cârnaţii tradiţionali, lipiile, ceaiul negru sau cafeaua şi tot felul de salate sau pateuri făcute din legume.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office