6 exerciţii simple pe care le poţi face în pat. Îţi dau energie!

Publicat in Sanatate & Frumusete 10 Ianuarie 2017 276 ori
Google+ WhatsApp
6 exerciţii simple pe care le poţi face în pat. Îţi dau energie!
6 exerciţii simple pe care le poţi face în pat. Îţi dau energie!

Câteva exerciţii simple, făcute încă înainte de a te da jos din pat îţi pot face dimineaţa mai frumoasă! De ce să nu începi ziua cu energie şi voie bună?

 


Mişcarea de dimineaţă este foarte importantă pentru corp. Suntem obişnuiţi să ne dăm jos din pat, să mâncăm, să bem cafeaua, să facem sarcinile zilnice, însă pe cel mai important lucru îl scoatem din rutina zilnică: sportul. Chiar dacă nu ai timp de sală sau de un set de exerciţii făcute acasă, aceste 6 exerciţii simple pe care să le faci în pat te pot ajuta să începi ziua cu mai multă energie şi voie bună:
Exercițiul nr. 1

De îndată ce te-ai trezit, inspiră adânc şi întinde mâinile pe lângă cap.
Se împreunează degetele şi se întorc palmele înspre perete/tăblia patului, timp în care te întinzi, inspiri şi expiri adânc.
Degetele de la picioare se aduc în faţă şi în spate, alternând această mişcare cu momente în care menţii poziţia timp de câteva secunde. Expiră adânc şi repetă mişcarea completă de trei ori.
Exerciţiul nr. 2

Ridică genunchii la piept, după care prinde cu mâna genunchiul stâng şi adu talpa piciorului drept peste genunchiul stâng îndoit. Menţine poziţia timp de 5 secunde, inspirând şi expirând lent, după care se repetă pentru celălalt picior. Această mişcare oricât de banală ar părea ajută la detensionarea zonei lombare şi a bazinului.
Exercițiul nr. 3

Din stând în fund pe marginea patului te apleci înainte, lăsând tunchiul, mâinile şi capul să cadă spre sol. Menţine poziţia timp de 5 respiraţii complete, permiţând astfel spatelui să se relaxeze şi să intensifici circulaţia sângelui.

Realestate Paulesti

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office