Trucul asta simplu iti poate spune daca arati bine cu parul scurt!

Publicat in Sanatate & Frumusete 05 Ianuarie 2017 319 ori
Google+ WhatsApp
Trucul asta simplu iti poate spune daca arati bine cu parul scurt!
Trucul asta simplu iti poate spune daca arati bine cu parul scurt!

Cel putin o data in viata, fiecare femeie s-a intrebat daca ii sta bine cu parul scurt. Cu toate acestea, putine sunt cele care chiar au curajul sa se tunda. Exista insa un truc ingenios cu ajutorul caruia iti poti da seama daca iti va sta bine cu parul scurt.

 

 

Aceasta metoda se numeste "Metoda 2.25" si a fost descoperita de John Frieda, stilist englez lengendar. Conform lui, ai nevoie de o rigla si de un creion pentru a-ti da seama daca o coafura scurta iti va pune chipul in evidenta.
1. Plaseaza un creion sub barba, orizontal, apoi pune rigla sub ureche, vertical. Ar trebui sa obtii un unghii de 90 de grade.

2. Masoara distanta de la baza lobului urechii pana in punctul in care rigla si creionul se intersecteaza. Daca inaltimea este mai mica de 5,7 centimetri, atunci te poti tunde scurt. Daca este mai mare de 5,7 centimetri, ar trebui sa iti lasi parul sa creasca.

Realestate Paulesti

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office