DIETA MINUNE. Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași

Publicat in Sanatate & Frumusete 23 Martie 2015 1613 ori
Google+ WhatsApp
DIETA MINUNE. Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași
DIETA MINUNE. Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași

Nutriționiștii susțin că pentru a consuma mai puţine calorii nu este neaparat necesară adoptarea unui regim alimentar sever, schimbarea unuia sau a mai multor obiceiuri alimentare ducând în timp la acelaşi rezultat.

 

Este recomandabil să se miroasă de câteva ori pe zi scorţişoară, trandafiri şi vanilie, acest lucru stimulând producerea de serotonină şi reducând pofta de dulciuri. Un desert preferat de mulți dintre noi este înghețata, însă pentru a nu câștiga în greutate e recomandat să optăm pentru sorbet în loc de înghețată.

Un pahar de apă plată (de preferinţă rece) scade pofta de mâncare, iar același efect îl au și felurile de mâncare condimentate.

Celor care preferă să mănânce pește din conservă nutriţioniştii le recomandă să le consume în suc propriu mai degrabă decât în ulei.

Este preferabil ca mâncarea să fie gătită la aburi. Cum untul scos din frigider este tare, el se consumă de obicei în cantităţi mari pentru a putea fi întins pe pâine, aşa că ar fi bine ca el să fie scos din frigider cu câteva minute înainte să-l mâncăm.

În farfurie este de preferat ca trei pătrimi să fie legume şi numai un sfert, carne. Ca ultim sfat, nutriţioniştii recomandă ca sosurile să fie pregătite cu lapte degresat sau semidegresat în loc de lapte gras.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.