HOROSCOPUL zilei de miercuri, 14 ianuarie

Publicat in Sanatate & Frumusete 14 Ianuarie 2015 668 ori
Google+ WhatsApp
HOROSCOPUL zilei de miercuri, 14 ianuarie
HOROSCOPUL zilei de miercuri, 14 ianuarie

Ziua de 14 ianuarie este speciala pentru toti nativii zodiacului. Planurile financiar si amoros sunt afectate direct de alinierea planetelor.

 

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Ziua de miercuri este speciala pentru nativii din Berbec datorita felului in care persoana iubita da semne ca isi schimba comportamentul . Astfel, dupa o perioada destul de lunga, in sfarsit revine armonia in cuplu.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Taurii se confrunta miercuri cu o serie de probleme financiare care le dau peste cap planurile de viitor. Ar trebui sa isi pastreze lcalmul si sa incerce sa gaseasca solutii in loc sa dispere.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Gemenii isi da seama ca de fapt viata lor este cat se poate de multumitoare. In sfarsit realizeaza ca nu au de ce anume sa se planga, avand in vedere ca stau foarte bine si la capitolul finante si cu dragostea si au si o sanatate de fier. Schimbarea lor de atitudine ii va face pe cei apropiati sa se simta mult mai bine.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Racii au o zi de miercuri minunata, avand in vedere ca li se ivesc o serie de oportunitati pe care nu le puteau prevede. Mai precis, vor avea ocazia sa inceapa sa castige multi bani, ceea ce-i va insufleti foarte mult.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Zi buna pentru Lei miercuri, avand in vedere ca reusesc sa-si achite o mare parte din datoriile pe care le-au facut in ultima vreme si sa ramana si cu bani in buzunar. Acest lucru ii va face sa se simta mult mai relaxati.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Fecioarele au o zi de miercuri destul de agitata din cauza persoanei iubite. Astfel, din cauza unor neintelegeri, este posibil sa puna capat relatiei in care se afla. Acest lucru ii va face pe nativii din Fecioara sa fie destul de tristi.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Balantele pe de alta parte se bucura de o zi de miercuri minunata pe plan romantic. Astfel, persoana iubita decide ca este cazul sa le faca o serie de surprize care mai de care mai placute, ceea ce ii va face pe cei din balanta sa fie foarte fericiti.

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Scorpionii se confrunta miercuri cu o serie de probleme de natura financiara. Isi dau seama ca au dat prea multi bani cu imprumut si ca nu le mai ajung lor insile rezervele. Mai mult, datornicii nu isi vor plati datoriile.

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Sagetatorii se bucura de aprecierea sefilor miercuri, avand in vedere ca in ultima vreme au muncit foarte mult. Este timpul ca acum sa culeaga roadele muncii depuse.

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Capricornii isi dau seama ca ar trebui sa ia o pauza si sa se relaxeze. Altfel, risca sa isi inrautateasca starea de sanaate si asa destul de subreda.

VARSATOR – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Zi minunata din toate punctele de vedere pentru Varsatori miercuri. Mai mult, fac rost de bani si isi permit sa isi cumpere un lucru pe care si-l dorea de foarte mult timp.

PESTI – horoscopul zilei de miercuri, 14 ianuarie

Pestii isi dau seama insa ca ar cam fi timpul sa faca economii, daca vor sa reuseasca sa isi puna in alpicare planurile de viitor. Asa ca miercuri vor decide sa nu mai arunce cu bni in stanga si in dreapta.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.