Tot ce trebuie să ştii despre cancerul la sân

Publicat in Sanatate & Frumusete 12 August 2014 2055 ori
Google+ WhatsApp
Tot ce trebuie să ştii despre cancerul la sân
Tot ce trebuie să ştii despre cancerul la sân

Informează-te despre cancerul la sân: "Un nodul la sân nu trebuie să fie ignorat pentru că nu provoacă durere deoarece acest simptom apare abia în ultimul stadiu al bolii, când şansele de supravieţuire sunt minime", avertizează conf. dr. Ion Daniel.

Asociatia M.A.M.E. a lansat in luna iunie a acestui an proiectul “Suport si Consiliere pentru Sanatatea Sanului” menit sa vina in ajutorul persoanelor care se confrunta cu aceasta grava problema de sanatate.

Prin intermediul platformei www.planetaroz.ro si al medicilor colaboratori din domeniul oncologiei si domenii conexe, proiectul isi propune sa contribuie la cresterea gradului de informare a populatiei cu privire la cancerul de san si sa ofere consiliere medicala, psihologica si juridica gratuite.

Cum iti ingrijesti sanii

Am stat de vorba cu unul dintre medicii colaboratori ai proiectului, conf. dr. Ion Daniel, medic primar chirurgie generala, supraspecializare in chirurgia oncologica, seful clinicii Chirurgie III din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a afla mai multe informatii despre aceasta patologie si tratamentul sau.


Detalii AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.