Află acum la ce poate duce sindromul ovarelor polichistice

Publicat in Sanatate & Frumusete 28 Iulie 2019 385 ori
Google+ WhatsApp
Află acum la ce poate duce sindromul ovarelor polichistice
Află acum la ce poate duce sindromul ovarelor polichistice

O studentă din America s-a îngrășat 38 de kg din cauza ovarelor polichistice nediagnosticate la timp.

 

Shannon Wedley a pus îngrășarea sa pe baza stilului de viață haotic de la universitate, a meselor în oraș și numeroaselor snacksuri, dar a aflat curând să suferă de sindromul ovarelor polichistice, afecțiune care poate provoca îngrășarea, apariția acneei și dificultăți în menținerea unei sarcini.

Ea a declarat pentru revista „Sun's Fabulous” că: 

Așa cum fac cei mai mulți studenți, am avut un program de mese nesănătos, deoarece aveam mult de învățat și luam mâncare la pachet, iar noaptea ronțăiam multe snacksuri. Chiar și așa, am început să mă îngrijorez, deoarece mă îngrășam foarte repede și dintr-o dată am pus pe mine 22 de kilograme într-un an, iar menstruațiile mele au devenit neregulate. Atunci mi s-a spus că dacă slăbesc cele 22 de kilograme va fi mai bine pentru sistemul meu reproducător, dar îngrășarea în sine este un sindrom al ovarelor polichistice, până la sfârșitul facultății, adică în trei ani, mă îngrășasem deja 38 de kilograme.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office