Sfat de Sănătate. Cum tratăm astenia de primăvară

Publicat in Sanatate & Frumusete 11 Aprilie 2019 363 ori
Google+ WhatsApp
Sfat de Sănătate. Cum tratăm astenia de primăvară
Sfat de Sănătate. Cum tratăm astenia de primăvară

Dacă vă simțiți mai obosiți, mai slăbiți sau fără chef, atunci ați putea suferi de astenia de primăvară.  Nu este o boală, ci un cumul de stări care afectează atât persoanele săntoase, cât și pe cele care au deja asociată o patologie. Pisihologul Ligia Moise a explicat la „Sfat de sănătate” cum o tratăm.

„Nu e un moft, poate doar dacă înțelegem că e un lucru de care oamenii țin cont și chiar dacă nu suferă de el  să facă apel la el. E o chestie care ne afectează când vine primăvara”. 

Cum se manifestă

„Ne simțim slăbiți, fără chef, nu mai avem același dinamism. Avem tendința să ieșim în aer liber, să ieșim cumva munca și să avem tendința să ne relaxăm”. 

De la ce apare 

„Trecerea organismului prin anotimpul rece cere organismului niște resurse mult mai mari, resurse pe care le va lua de undeva. Dacă vom avea grijă și vom avea o alimentație corespunzătoare chiar și pe timpul iernii, să bem suficiente lichide, să nu ne expunem la frig atât de mult, organismul nu va consuma foarte mult din resursele sale”. 

VEZI AICI CONTINUAREA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office