Lifting facial fara operatie? Da, doar la clinica HelloDermaskin Ploiesti

Publicat in Sanatate & Frumusete 04 Octombrie 2018 1169 ori
Google+ WhatsApp
Lifting facial fara operatie? Da, doar la clinica HelloDermaskin Ploiesti
Lifting facial fara operatie? Da, doar la clinica HelloDermaskin Ploiesti

O noua procedura estetica a fost lansata, in premiera pentru orasul nostru, in cadrul clinicii dermato-cosmetice HelloDermaskin din Ploiesti. Liftingul facial non-chirurgical!

Procedura este realizata de medicul dermatolog Ana Fâcã, unul dintre cei mai apreciati specialisti in domeniu.

Detalii despre procedura:

Liftingul cu fire bioresorbabile permite remodelarea conturului facial, ridicarea pomeților, colțurilor gurii, sprâncenelor, eliminarea aspectului de bărbie dublă, eliminarea ridurilor fine și îmbunătățirea aspectului și calității pielii.
Este o procedură minim invazivă, non chirurgicală și sigură, nu necesită internare și nici întreruperea activităților zilnice. Durează aproximativ 30 minute sau maximum o oră, timp în care medicul inserează firele bioresorbabile la nivelul feței (minimum 3 pe o parte, minimum 3 pe cealaltă parte), creând o rețea cu efect de lifting.
Firele sunt sigure (aprobate de FDA), complet resorbabile, acestea se degradează complet, iar în timpul procesului de vindecare stimulează producția naturală de colagen.
Efectele procedurii are o durată de 18 luni până la 2 ani, depinzând de fiecare persoană în parte.
La Hellodermaskin procedura este efectuată de către Dr. Ana Fâcă, cu o experiență de 4 ani în efectuarea acestei intervenții.
La nevoie, în aceeași ședință, putem efectua și alte proceduri precum PRP (terapia vampir), injecții cu acid hialuronic sau toxină botulinică.
Cost procedură (6 fire): 1500 lei.
Programările se fac telefonic, la numărul 0731 608 254.
HelloDermaskin Ploiesti, str. Avram Iancu nr. 9, in cladirea Centrului de Dializa, etaj 3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office