Feed http://ph-online.ro Fri, 24 Mar 2017 00:00:25 +0200 Joomla! - Open Source Content Management ro-ro Dragnea: Românii care au nevoie de transplant pulmonar vor fi acceptaţi la spitalul AKH din Viena http://ph-online.ro/politica/item/83823-dragnea-romanii-care-au-nevoie-de-transplant-pulmonar-vor-fi-acceptati-la-spitalul-akh-din-viena http://ph-online.ro/politica/item/83823-dragnea-romanii-care-au-nevoie-de-transplant-pulmonar-vor-fi-acceptati-la-spitalul-akh-din-viena Dragnea: Românii care au nevoie de transplant pulmonar vor fi acceptaţi la spitalul AKH din Viena

Pacienţii români care au nevoie de transplant pulmonar vor fi acceptaţi în continuare de spitalul AKH din Viena, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

'Am vorbit cu dl. ministru al Sănătăţii şi mi-a dat veşti foarte bune. A trimis o scrisoare preşedintelui Eurotransplant şi a obţinut acordul pentru a prelungi colaborarea cu Agenţia Naţională de Transplant (ANT), dar şi promisiunea de a găsi sprijin pentru pacienţii care au nevoie de transplant pulmonar', a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă în continuare transplanturile pentru pacienţii români se vor efectua în Austria, el a spus că 'rămâne în continuare colaborarea'. 

'ANT a efectuat o evaluare a Spitalului Sf. Maria şi a remis un raport din care rezultă fără echivoc că se îndeplinesc condiţiile de acreditare în vederea includerii în Programul naţional de transplant pulmonar. S-a discutat cu dr Igor Tudorache, care şi-a reconfirmat disponibilitatea de a reveni în România să efectueze transplant pulmonar pentru pacienţii români', a mai spus Dragnea. 

În context, preşedintele PSD a menţionat, de asemenea, că 'zilele acestea' vor reîncepe operaţiile de transplant pulmonar în spitalul bucureştean. 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Thu, 23 Mar 2017 19:38:44 +0200
Mircea Diaconu, dezvăluiri din Parlamentul European: Comisarul Timmermans s-a luat cu mâinile de cap când a aflat ce s-a întâmplat la proteste http://ph-online.ro/politica/item/83821-mircea-diaconu-dezvaluiri-din-parlamentul-european-comisarul-timmermans-s-a-luat-cu-mainile-de-cap-cand-a-aflat-ce-s-a-intamplat-la-proteste http://ph-online.ro/politica/item/83821-mircea-diaconu-dezvaluiri-din-parlamentul-european-comisarul-timmermans-s-a-luat-cu-mainile-de-cap-cand-a-aflat-ce-s-a-intamplat-la-proteste Mircea Diaconu, dezvăluiri din Parlamentul European: Comisarul Timmermans s-a luat cu mâinile de cap când a aflat ce s-a întâmplat la proteste

Europarlamentarul Mircea Diaconu a dezvăluit în emisiunea La Ordinea Zilei ce s-a întâmplat în Parlamentul European în momentul în care în România se defășurau proteste împotriva OUG 13. 

Potrivit acestuia, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans ”s-a luat cu mâinile de cap” când a auzit că președintele Klaus Iohannis a coborât în Piață.

”Peste câteva zile, Comisarul Timmermans ne-a invitat în biroul dânsului, pe câțiva dintre noi. Pe mine, domnul Pașcu, Victor Boștinaru, Norica Nicolai. Am mers si am discutat. Am povestit cu lux de amănunte ce se întâmplă acasă. Au fost momente în care Comisarul s-a luat cu mâinile de cap. La propriu. A spus că nu se poate asa ceva. Coborârea președintelui din spațiu de mediator, de echilibru într-un stat de drept în strada, nu se poate. S-a luat cu mâinile de cap”, a dezvăluit Mircea Diaconu la Antena 3.

Totodată, europarlamentarul a mai precizat și modul în care s-a promovat situația din România. ”În ziua precedentă, ca un fel de explozie, s-au umplut mail-urile tuturor de informații parșive despre România. Am analizat cu asistenții mei. O asistentă româncă din cabinetul unui europarlamentar englez a trimis la tot Parlamentul European astfel de texte”, a conchis Mircea Diaconu.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Thu, 23 Mar 2017 19:36:38 +0200
FLAGRANT la Serviciul de Înamtriculări din Prahova! Mită cerută de un agajat http://ph-online.ro/eveniment/item/83820-flagrant-la-serviciul-de-inamtriculari-din-prahova-mita-ceruta-de-un-agajat http://ph-online.ro/eveniment/item/83820-flagrant-la-serviciul-de-inamtriculari-din-prahova-mita-ceruta-de-un-agajat FLAGRANT la Serviciul de Înamtriculări din Prahova! Mită cerută de un agajat


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie desfăşoară, joi, percheziţii într-un birou din cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Prahova şi la maşina unui angajat, bănuit de luare de mită pentru înregistrarea rapidă a maşinilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) fac percheziţii, joi, în biroul şi la maşina unui angajat care lucrează în cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Prahova, acesta fiind bănuit de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, angajatul de la Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto Prahova ar fi încasat diferite sume de bani în repetate rânduri, de la mai multe persoane, pentru a le înmatricula mai repede autoturismele, scăpându-i de statul la coadă.

Întrebat despre ce sume de bani este vorba, procurorul care coordonează percheziţiile a precizat că „toată ziua a luat. E vorba de sume importante de bani”.
Surse judiciare au declarat că percheziţii sunt desfăşurate şi la domiciliul persoanei bănuite de luare de mită, dar şi la un birou de copiat acte unde există suspiciunea că angajaţii ar fi intermediat relaţiile dintre angajatul de la Înmatriculări şi cei care aveau nevoie să depună dosarul la instituţia unde acesta lucra.

Mai multe persoane vor fi conduse la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova pentru audieri.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare.

]]>
roxana@ph-online.ro (Admin.R) Eveniment Thu, 23 Mar 2017 19:36:30 +0200
Avertisment disperat: Opriţi nebunia începută de Cioloş! http://ph-online.ro/politica/item/83819-avertisment-disperat-opriti-nebunia-inceputa-de-ciolos http://ph-online.ro/politica/item/83819-avertisment-disperat-opriti-nebunia-inceputa-de-ciolos Avertisment disperat: Opriţi nebunia începută de Cioloş!

Serviciul meteorologic al unei ţări nu poate fi privatizat, a declarat, joi, Ion Sandu, fost director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) şi preşedinte al Societăţii Meteorologice Române, acesta precizând că şi-a dat demisia de la conducerea ANM când a fost demarată procedura de implementare a managementului privat.

"În data de 19 decembrie eu mi-am dat demisia, în ziua în care s-a demarat procedura de management privat. Dacă tot s-a declanşat public această discuţie vreau să precizăm clar. Sunt argumente atât de grele care trebuie aduse Guvernului actual şi Parlamentului actual să oprească această nebunie pentru că nici măcar nu realizează că civilizaţiile umane dispar datorită schimbării climei. Nu intru în detalii astăzi, dar nu se poate să intri în management privat, care înseamnă de fapt privatizare, la serviciul meteorologic al unei ţări. Nu există nicăieri în lume să privatizezi serviciul meteorologic al unei ţări, să îţi facă prognoza din altă ţară şi să nu mai ai controlul dacă se declanşează peste 10 ani război meteorologic", a spus Ion Sandu.

Fostul director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie a cerut Guvernului şi Parlamentului să oprească procedura de implementare a managementului privat.

"Mesajul meu este ca Guvernul României, indiferent de comentariile care se fac, să oprească nebunia începută de Guvernul Cioloş. Este inadmisibil ca o ţară să aducă management privat, o firmă privată din altă ţară, să facă prognoză în caz de fenomene meteorologice periculoase", a afirmat Ion Sandu.

Prezent în emisiunea La Ordinea Zilei, fostul director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie Ion Sandu susţine că de fapt managementul privat nu înseamnă că instituţia nu va lua bani de la stat pentru că va găsi alte metode de a primi bani. 

"Ministerul de Finanţe a ţinut să fie management privat. Nu intru in detalii. Vă dau un exemplu. S-a mai trecut prin asta şi în 2012, atunci am oprit-o, iar acum problema se pune că vine o firmă străină care spune că nu are nevoie de bani de la bugetul de stat,dar se duce la Ministerul Agriculturii şi ia bani, se duce la Ministerul Apărării că nu poate ridica avioanele şi trebuie să plătească. Ia de trei ori mai mult decât ar fi luat de la bugetul de stat", a declarat Ion Sandu.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Thu, 23 Mar 2017 19:35:29 +0200
A născut trei copii, dar e într-o formă fizică de invidiat! Antonia, irezistibil de sexy cu un decolteu uriaş http://ph-online.ro/monden-national/item/83817-a-nascut-trei-copii-dar-e-intr-o-forma-fizica-de-invidiat-antonia-irezistibil-de-sexy-cu-un-decolteu-urias http://ph-online.ro/monden-national/item/83817-a-nascut-trei-copii-dar-e-intr-o-forma-fizica-de-invidiat-antonia-irezistibil-de-sexy-cu-un-decolteu-urias A născut trei copii, dar e într-o formă fizică de invidiat! Antonia, irezistibil de sexy cu un decolteu uriaş

A adus pe lume trei copii, dar acest lucru n-a împiedicat-o să-şi recapete formele de invidiat. Antonia a fost şi continuă să fie sexy, dovadă fiind ultima postare făcută pe Instagram.

Se mândreşte cu o frumuseţe răvăşitoare şi ştie cum să-şi evidenţieze formele apetisante, întrucât recent, Antonia a îmbrăcat o rochie cu un decolteu ametiţor, ce i-a lăsat la vedere bustul generos.

Chiar dacă sânii ei sunt brăzdaţi de vene de sânge proeminente, fanii aceştia n-au încetat să o complimenteze: ”Arăţi bestial!”, ”Ce sexy eşti!”, ”Cât de frumoasă eşti”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) National Thu, 23 Mar 2017 19:30:30 +0200
Eliza a socat internetul! Cum s-a fotografiat fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania http://ph-online.ro/monden-national/item/83816-eliza-a-socat-internetul-cum-s-a-fotografiat-fiica-adrianei-iliescu-cea-mai-batrana-mama-din-romania http://ph-online.ro/monden-national/item/83816-eliza-a-socat-internetul-cum-s-a-fotografiat-fiica-adrianei-iliescu-cea-mai-batrana-mama-din-romania Eliza a socat internetul! Cum s-a fotografiat fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania
Fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, este o adolescenta in toata regula. Eliza este un elev model, iar mama sa a lasat-o sa foloseasca internetul.
 
 
Recent, Eliza Iliescu a postat pe contul personal de socializare un selfie in care este de nerecunoscut.
 
Tanara a crescut si este o adevarata adolescenta. Adriana Iliescu a devenit mama in 2005, la 67 de ani.
]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) National Thu, 23 Mar 2017 19:29:05 +0200
CUTREMURATOR! Fata de 16 ani din Moldova, salvata in ultimul moment de la moarte! BALENA ALBASTA, la un pas sa ucida din nou http://ph-online.ro/eveniment/item/83815-cutremurator-fata-de-16-ani-din-moldova-salvata-in-ultimul-moment-de-la-moarte-balena-albasta-la-un-pas-sa-ucida-din-nou http://ph-online.ro/eveniment/item/83815-cutremurator-fata-de-16-ani-din-moldova-salvata-in-ultimul-moment-de-la-moarte-balena-albasta-la-un-pas-sa-ucida-din-nou CUTREMURATOR! Fata de 16 ani din Moldova, salvata in ultimul moment de la moarte! BALENA ALBASTA, la un pas sa ucida din nou
Noi detalii terifiante au iesit la iveala, un politist a salvat viata unei tinere ce incerca sa se arunce de pe pod. 
 
O fata in varsta de 16 ani din Republica Moldova a fost salvata exact in momentul in care incerca sa se arunce de pe pod.
 
Informaţiile oficiale spun că un poliţist a prins-o de haine chiar când se pregătea să sară-n gol. Poliţistul, în vârstă de 29 de ani, a fost decorat de conducerea IGP moldovean.
 
 
 Necunoscutul care a alertat Poliţia a aflat de intenţiile fetei dintr-un mesaj video postat de ea pe o reţea de socializare, tot pe 21 martie. În timp ce fugea de la hotelul înconjurat de oamenii legii, a mai avut o transmisie live pe reţea, în care spunea că nu renunţă.
 
În mesajul iniţial, fata îşi cere iertare de la apropiaţi şi spune că a ales să se omoare pentru că nu mai suportă ameninţările unui curator al sinistrului joc online ”Balena Albastră”, potrivit EVZ.
 
”La moment, în Republica Moldova, cu părere de rău, avem înregistraţi 293 de copii care sunt implicaţi în acest joc online. De asemenea, până acum au fost identificaţi patru curatori. Aceştia sunt atât din Moldova, cât şi din alte ţări.”, a declarat generalul de poliţie Gheorghe Cavcaliuc, şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie.
]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 23 Mar 2017 19:28:12 +0200
Tuncay Ozturk, îndrăgostit după divorţul de Andreea Marin?! Imaginea care a stârnit isterie printre fani http://ph-online.ro/monden-international/item/83814-tuncay-ozturk-indragostit-dupa-divortul-de-andreea-marin-imaginea-care-a-starnit-isterie-printre-fani http://ph-online.ro/monden-international/item/83814-tuncay-ozturk-indragostit-dupa-divortul-de-andreea-marin-imaginea-care-a-starnit-isterie-printre-fani Tuncay Ozturk, îndrăgostit după divorţul de Andreea Marin?! Imaginea care a stârnit isterie printre fani
La aproape o lună de zile de când Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au semnat actele de divorţ şi şi-au recâştigat independenţa, fostul soţ al vedetei şi-a surprins total prietenii virtuali.

Îmbrăcat într-o cămaşă verde, privind direct în obiectiv, Tuncay Ozturk apare ţinând în mână un buchet mare de trandafiri, fapt ce a stârnit, evident, reacţii explozive printre fani, mulţi dintre aceştia întrebându-se pentru cine este.

”Pune un zâmbet pe faţa ei”, a scris el în descrierea imaginii inedite, iar multe persoane de sex feminin l-au întrebat pentru cine sunt.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) International Thu, 23 Mar 2017 19:27:15 +0200
Cum si-a lasat Cornel Gales sotia si copilul pentru Ileana Ciuculete! S-au cunoscut intr-un taxi, iar apoi ... http://ph-online.ro/monden-national/item/83813-cum-si-a-lasat-cornel-gales-sotia-si-copilul-pentru-ileana-ciuculete-s-au-cunoscut-intr-un-taxi-iar-apoi http://ph-online.ro/monden-national/item/83813-cum-si-a-lasat-cornel-gales-sotia-si-copilul-pentru-ileana-ciuculete-s-au-cunoscut-intr-un-taxi-iar-apoi Cum si-a lasat Cornel Gales sotia si copilul pentru Ileana Ciuculete! S-au cunoscut intr-un taxi, iar apoi ...

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete si Cornel Gales a starnit inca de la inceput controverse. Vaduvul artistei avea deja o familie in momentu in care a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, insa focul pasiunii dintre ei s-a dovedit a fi mult mai mare.

In urma cu cativa ani, cei doi povesteau cu inima deschisa despre inceputul idilei lor. S-au cunoscut intr-un taxi, masina fiind condusa de Cornel. Un coleg in rugase atunci pe Cornel sa o conduca pe Ileana Ciuculete, pe motiv ca el era ocupat cu alta cursa.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea artista.

Pe atunci, Cornel Gales era casatorit si avea o fiica. Ulterior, dupa divort, el a intrerupt relatia cu fosta lui familie, iar din acest motiv a fost implicat si intr-o serie de scandaluri, in special din cauza pensiei alimentare.


"Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Buzău, vor doar să mă şicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulţi, puţini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, aşa că nu vreau decât să mă lase în pace”, spunea, la acea vreme, Cornel Gales, potrivit Click.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) National Thu, 23 Mar 2017 19:25:04 +0200
Maurice Munteanu o face varza pe Silvia, in numele Marisei! "Poate la Valcea este actual, in Bucuresti nu mai este de mult!" Ce il enerveaza pe juratul de la "Bravo, ai stil!" http://ph-online.ro/monden-national/item/83812-maurice-munteanu-o-face-varza-pe-silvia-in-numele-marisei-poate-la-valcea-este-actual-in-bucuresti-nu-mai-este-de-mult-ce-il-enerveaza-pe-juratul-de-la-bravo-ai-stil http://ph-online.ro/monden-national/item/83812-maurice-munteanu-o-face-varza-pe-silvia-in-numele-marisei-poate-la-valcea-este-actual-in-bucuresti-nu-mai-este-de-mult-ce-il-enerveaza-pe-juratul-de-la-bravo-ai-stil Maurice Munteanu o face varza pe Silvia, in numele Marisei!

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, juratul Maurice Munteanu intervine in discutia aprinsa care se declanseaza intre Marisa si Silvia de aceasta data.

Juratul ii ofera o “lectie” Marisei in ceea ce priveste raspunsul pe care ar trebui sa-l ofere Silviei, replica la atacul verbal in ceea ce-i priveste machiajul Marisei.

“Marisa, de ce esti murdara la gura?”, o intreaba Silvia pe Marisa, facand referire la machiajul ei neconventional, moment in care juratul intervine brusc. 

“Acum sunt Marisa! Mai pune o data intrebarea, te rog! Asta ma intreaba un make-up artist? Pune si tu mana pe o revista de moda din ultimii cinci ani si vei intelege in ce consta aceasta "interasantenie". Esti machiata foarte prost, ai sidef pe ploape. Pigmentul nu se mai foloseste in machiaj. Poate la Valcea este actual, in Bucuresti nu mai este de mult”, in aceasta a constat lectia lui Maurice pentru Marisa.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) National Thu, 23 Mar 2017 19:24:08 +0200