Feed http://ph-online.ro Fri, 20 Apr 2018 11:17:42 +0300 Joomla! - Open Source Content Management ro-ro Cristina Mihaela a luat-o cu ea pe Mariana de la Exatlon in magazine si la salonul de infrumusetare! Ce a urmat e FABULOS http://ph-online.ro/monden-national/item/96041-cristina-mihaela-a-luat-o-cu-ea-pe-mariana-de-la-exatlon-in-magazine-si-la-salonul-de-infrumusetare-ce-a-urmat-e-fabulos http://ph-online.ro/monden-national/item/96041-cristina-mihaela-a-luat-o-cu-ea-pe-mariana-de-la-exatlon-in-magazine-si-la-salonul-de-infrumusetare-ce-a-urmat-e-fabulos Cristina Mihaela a luat-o cu ea pe Mariana de la Exatlon in magazine si la salonul de infrumusetare! Ce a urmat e FABULOS

Razboinica Mariana a mers la cumparaturi cu Cristina Mihaela.

 

Cristina Mihaela a ajutat-o pe Mariana sa isi aleaga tinuta, a dus-o la coafor si la machiaj, apoi a venit cu ea la Teo Show.

"Am lasat-o sa aleaga. Am fost socata. Ma asteptam sa aleaga cu totul si cu totul alte elemente", a spus Cristina Mihaela la Teo.

"Abia astept sa vad schimbarea, sunt foarte curioasa", a zis Mariana atunci cand s-a intalnit cu Cristina Mihaela.

 

Dupa ce a mers la cumparaturi si la salon, Mariana a intrat, complet schimbata, in platoul de la Teo Show. "Vaaai, ce frumoasa esti!", a exclamat Teo

"Am fost in magazinul de pe Dorobanti, nici nu visam sa ma imbrac vreodata de acolo. Tinuta asta e comoda. Pot sa imi arat bronzul", a explicat fosta concurenta de la Exatlon.

"Mi-am dorit sa se simta bine in pielea ei, am lasat-o pe ea sa aleaga. E cool. S-a imbracat foarte bine", a declarat Cristina Mihaela.

"O sa raman tot pe tinute sport. Poate la nunti, la botezuri, la vreo cununie. Pe strada, nu, nu o sa merg asa", a incheiat Mariana. 

VEZI IMAGINILE AICI

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) National Fri, 20 Apr 2018 11:14:47 +0300
Elevă aruncată în faţa unui autobuz de o prietenă/ VIDEO http://ph-online.ro/eveniment/item/96040-eleva-aruncata-in-fata-unui-autobuz-de-o-prietena-video http://ph-online.ro/eveniment/item/96040-eleva-aruncata-in-fata-unui-autobuz-de-o-prietena-video Elevă aruncată în faţa unui autobuz de o prietenă/ VIDEO
O elevă şi-a văzut moartea cu ochii din cauza unei glume proaste. Doar un miracol a salvat-o. Vă avertizăm că imaginile de mai jos sunt şocante.

O adolescentă din Polonia, în vârstă de 17 ani, a căzut la câţiva centimetri de roata unui autobuz care se afla în mișcare. Aceasta a fost împinsă de o colegă, în glumă.

 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Fri, 20 Apr 2018 11:12:49 +0300
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. 28 de grade în weekend, VREME FRUMOASĂ şi săptămâna viitoare http://ph-online.ro/eveniment/item/96039-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-zile-28-de-grade-in-weekend-vreme-frumoasa-si-saptamana-viitoare http://ph-online.ro/eveniment/item/96039-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-zile-28-de-grade-in-weekend-vreme-frumoasa-si-saptamana-viitoare PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. 28 de grade în weekend, VREME FRUMOASĂ şi săptămâna viitoare
PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. În weekend o să avem temperaturi de până la 28 de grade. De săptămâna viitoare, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară și noaptea, când în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. 

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice, precum și la munte. Vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice mai ales la începutul intervalului, local în Moldova, Dobrogea, Muntenia, în zona montană și izolat posibil în estul Olteniei și al Transilvaniei. În zona Carpaților Orientali și Meridionali, la peste 1800 m altitudine, trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat,ncu intensificări temporare în estul, sud-estul țării, unde rafalele se vor atinge local 50...60 km/h și la munte, unde pe creste vor fi viteze de până la 80...90 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice, mai scăzute decât în intervalul anterior, vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Astfel, maximele se vor încadra între 14 grade in Moldova și 24 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între -1 și 11 grade, cu cele mai mici valori in estul Transilvaniei, unde vor fi și condiții pentru producerea brumei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei și la începutul nopții, în estul, sudul, centrul țării și la munte. Pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată în Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, la munte, iar la altitudini de peste 1800 m, se mențin condițiile pentru precipitații slabe și sub formă de lapoviță și ninsoare. Peste zi vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în est și in sud-est, unde rafalele depăși local 55...60 km/h, precum și la munte, unde pe creste vitezele vor atinge 75...85 km/h. Noaptea vântul va slăbi semnificativ în intensitate, iar în zonele joase de relief izolat va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice, mai scăzute decât în intervalul anterior, vor fi apropiate de cele normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, spre 6...7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil și doar izolat, la munte, vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade pe litoral si 24 de grade, izolat in Moldova si in Transilvania, iar cele minime între 2 și 13 grade. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi în general frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii aprilie. În nordul, centrul, estul țării, precum și la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade pe litoral si 28 de grade in vestul Olteniei, iar minimele între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață, îndeosebi în depresiunile intramontane.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi in jur de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară și noaptea, când în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar mai ales la munte, cantitățile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 29 de grade, iar minimele între 6 și 14 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat vor mai fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și la începutul nopții, dar sansele de averse vor fi destul de mici. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI In vest, in centru și in nord probabilitatea de ploaie se va menține ridicată, iar temperaturile vor fi în scădere apropiindu-se de mediile multianuale. În celelalte regiuni, vremea va fi în continuare caldă, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Fri, 20 Apr 2018 11:11:29 +0300
Petrolistii vor sa termine campionatul http://ph-online.ro/sport/item/96038-petrolistii-vor-sa-termine-campionatul http://ph-online.ro/sport/item/96038-petrolistii-vor-sa-termine-campionatul Petrolistii vor sa termine campionatul

Fotbaliștii Petrolului își doresc să căștige derbiul seriei pentru a încheia, mai devreme, socotelile cu liga a treia. Galben-albaștrii evoluează la FCM Alexandria, contracandidata lor la promovarea în eșalonul secund. Va fi un joc special pentru antrenorul Romulus Ciobanu. În pauza dintre tur și retur, Ciobanu a ''întors armele" împotriva Alexandriei fiind, acum, principalul Petrolului. El știe totul despre echipa teleormăneană iar această situație îl poate ajuta în pregătirea meciului. Se așteaptă la o reacție ostilă din partea gazdelor dar nu îi este teamă și vrea să-și conducă echipa spre victorie.

Mijlocașul Nini Popescu spune că trei puncte căștigate stabilesc în mare măsură soarta echipei care va promova în liga a doua:'' Daca batem la Alexandria in proportie de 90 la suta campionatul este incheiat. Cu siguranta o sa batem pentru ca am incredere in aceasta echipa si stiu ce valoare avem noi, fiecare in parte''.

Partida de astăzi va începe la ora 17.00 şi va fi condusă de către o brigadă ce-l are la centru pe prim-divizionarul Paul Unimatan (Zalău). Acesta va fi ajutat, de la cele două linii, de către Mihăiţă Necula (Bucureşti) şi Alexandru Midvichi (Bucureşti), observatori fiind delegaţi Iulian Ivan (Giurgiu) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).

Intrarea spectatorilor este liberă. Conform celor anunţate de către organizatorii confruntării, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar suporterii Petrolului au la dispoziţie un sector de 500 de locuri, ce va fi suplimentat în condiţiile unei număr mai mare al fanilor ploieşteni. Sursa foto:sportpictures/fcpetrolul.ro

]]>
adrian@ph-online.ro (Adrian A.) Sport Fri, 20 Apr 2018 10:51:09 +0300
Lovitură pentru DNA Ploiești! ÎCCJ va sesiza CCR pentru 'martorii protejați' din dosarul lui Ghiță http://ph-online.ro/politica/item/96037-lovitura-pentru-dna-ploiesti-iccj-va-sesiza-ccr-pentru-martorii-protejati-din-dosarul-lui-ghita http://ph-online.ro/politica/item/96037-lovitura-pentru-dna-ploiesti-iccj-va-sesiza-ccr-pentru-martorii-protejati-din-dosarul-lui-ghita Lovitură pentru DNA Ploiești! ÎCCJ va sesiza CCR pentru 'martorii protejați' din dosarul lui Ghiță

Completul ÎCCJ va trimite o sesizare către CCR cu privire la „martorii protejați” din dosarul lui Sebastian Ghiță, informează Antena3. Judecătorii ÎCCJ au spus, potrivit sursei citate, că nu este posibil ca într-un dosar să fie audiată aceeași persoană care are două identități, pentru că se pune problema când spune adevărul. Avocatul inculpaților a fost de acord cu această sesizare, în timp ce procurorul DNA a refuzat.

Totul a plecat de la declarațiile lui Vlad Cosma care a spus că a avut „cel puțin două identități” în acest dosar.

„Au fost citați mai mulți martori protejați, cred că cinci sau șase. Întrucât eu nu mai știu numele pe care l-am avut în acest dosar, m-am prezentat în cazul în care sunt și eu unul dintre acești martori protejați. Îmi doresc să asist la acest termen, pentru că voi constata că aceiași martori falși care au fost folosiți în dosarul meu se vor regăsi și la acest termen. Sunt aceiași martori folosiți de Onea și Negulescu în majoritatea dosarelor penale de la Ploiești. Cu siguranță veți constata, astăzi, că nu eram singurul martor cu cel puțin două identități. Se va confirma tot ceea ce am spus și tot ceea ce am prezentat. Nu mai țin minte numele conspirativ. Știu ce am declarat în sală la ultimul termen, faptul că am avut mai multe identități. Doresc să renunț la această invenție a dlui Onea și a dlui Negulescu și că doresc să fiu audiat în calitatea reală. Această formalitate a martorilor protejați era o invenție impusă de către procurorii de la Ploiești pentru a putea minți în declarații cum voiau dânșii”, a spus Vlad Cosma, la sosire la ÎCCJ.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Fri, 20 Apr 2018 10:47:45 +0300
Tanarul de 17 ani lovit de tren în Ploiesti a ieșit din comă. Mesajul impresionant al tatălui acestuia, pentru echipa de la Județean http://ph-online.ro/eveniment/item/96036-tanarul-de-17-ani-lovit-de-tren-in-ploiesti-a-iesit-din-coma-mesajul-impresionant-al-tatalui-acestuia-pentru-echipa-de-la-judetean http://ph-online.ro/eveniment/item/96036-tanarul-de-17-ani-lovit-de-tren-in-ploiesti-a-iesit-din-coma-mesajul-impresionant-al-tatalui-acestuia-pentru-echipa-de-la-judetean Tanarul de 17 ani lovit de tren în Ploiesti a ieșit din comă. Mesajul impresionant al tatălui acestuia, pentru echipa de la Județean

Săptămâna aceasta a adus vești bune, de la Spitalul Județean, despre băiatul de 17 ani lovit de tren, pe 26 martie, la o trecere la nivel cu calea ferată, aflată pe strada Văleni.

La aproape o lună de la accidentul cumplit, băiatul a ieșit din comă și poate respira fără ajutorul aparatelor. Pe 26 martie, acesta ajunsese la spital cu  traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul coloanei cervicale și traumatism la piciorului drept.

"Am văzut o serie de comentarii răutăcioase și am simțit nevoia să vă spun. Medicii și asistentele care mi-au tratat copilul sunt extrem de buni. Echipa și-a dat toată silința, în cel mai mic detaliu. Sunt niște oameni superbi. Am primit suport din toate părțile și, mulțumesc lui Dumnezeu, copilul este bine. Mai puțin de la CSM Ploiești, unde fiul meu joacă fotbal de la 9 ani. Nimeni nu m-a sunat de la incident încoace să mă întrebe de starea lui. Nu avem nevoie de nimic, dar un telefon era binevenit”, a transmis Vasile Catrina, tatăl elevului, citat de observatorulph.ro.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Fri, 20 Apr 2018 10:46:13 +0300
Banda Coldea - Kovesi a amputat destine și a trimis oameni în morminte http://ph-online.ro/politica/item/96035-banda-coldea-kovesi-a-amputat-destine-si-a-trimis-oameni-in-morminte http://ph-online.ro/politica/item/96035-banda-coldea-kovesi-a-amputat-destine-si-a-trimis-oameni-in-morminte Banda Coldea - Kovesi a amputat destine și a trimis oameni în morminte

Într-un editorial apărut marți în ziarul său, Cotidianul, Cornel Nistorescu face o dezvăluire stupefiantă, de o importanță crucială pentru înțelegerea modului în care Justiția a fost confiscată, în folosul Statului Paralel, de către cuplul Coldea-Kovesi.

În editorialul său, jurnalistul este de părere că după desecretizarea Protocolului SRI-PG, făcută cu acordul lui Klaus Iohannis, președintele s-a oprit, iar acest lucru s-a întâmplat în momentul în care n-a îndrăznit să o destituie pe Kovesi, așa cum i-a propus ministrul Justiției: „Oprit din ce? Din desecretizarea protocoalelor și din posibila campanie de normalizare, declanșată odată cu această primă desecretizare importantă. Presupun că multă lume și-a dat seama că acordul dat de Eduard Hellvig pe desecretizarea protocolului SRI – Parchete este o operațiune începută cu acordul președintelui Iohannis.” Editorialistul bănuiește că la originea desumflării președintelui Iohannis - în fond, unul dintre cele mai interesate personaje în a scăpa de Codruța Kovesi, aș adăuga eu, din pricina dosarului de fals al soției sale - stau „indicațiile de la partenerii strategici” și îngrijorarea majoră legată de „consecințe în cazul continuării procesului de dezvăluiri”.

Odată ajuns aici, editorialistul lansează o bombă năprasnică. Una în care descrie destinul în instanța de judecată al unui dosar vopsit de Banda Coldea-Kovesi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde „Livia Stanciu a jucat numai și numai pe mîna SRI. Ea a fost de acord ca în derularea fiecărui proces important, judecătorii din complet să primească înaintea fiecărui termen de judecată o notă operativă în care SRI prezenta aspecte din monitorizarea martorilor, avocaților, inculpaților, urmărind ca la respectivul termen completul să nu desființeze probele administrate de echipele mixte și să nu fie administrate alte probe în favoarea inculpatului. Judecătorii din completele desemnate, 5 la fond și 2 la recurs, primeau notele informative înaintea fiecărui termen. Toate aceste note SRI erau clasificate cu „strict secret“ și erau puse în mapa strict secretă a fi ecărui dosar, alcătuită pentru fiecare demnitar sau personaj important vizat de echipa mixtă. Era vorba despre documente total necunoscute de avocați, neprezentate în ședințele publice și care aveau un rol important în formularea sentinței. La sfîrșitul procesului, aceste documente se arhivau separat de dosar la arhiva secretă a ÎCCJ sau erau returnate SRI prin poșta militară.[…] Protocolul funcționa la toate Curțile de Apel, la ÎCCJ și la Tribunalele teritoriale.”


Stupefiant! Cu alte cuvinte, oamenii erau judecați în baza unor ordine și documente secrete, de care știau doar procurorii lui Kovesi și securiștii lui Coldea, la care aveau acces doar judecătorii, nu și cei judecați și apărătorii lor. Pedepsele erau pronunțate de către judecători doar în baza acestor ordine și documente secrete, iar oamenii își pierdeau libertatea și li se distrugea viața în baza lor.

Asemenea ordine au amputat destine și au trimis oameni în morminte.

În cei zece ani de dictatură plenară, Banda Coldea-Koveși a fost judecătorul absolut, iar magistrații ÎCCJ, doar tristele lor marionete.

Un comentariu de Mirel Curea

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Fri, 20 Apr 2018 10:35:23 +0300
Vlad Cosma, audiat ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiță: ”Am avut mai multe indentități” http://ph-online.ro/politica/item/96034-vlad-cosma-audiat-ca-martor-in-dosarul-lui-sebastian-ghita-am-avut-mai-multe-indentitati http://ph-online.ro/politica/item/96034-vlad-cosma-audiat-ca-martor-in-dosarul-lui-sebastian-ghita-am-avut-mai-multe-indentitati Vlad Cosma, audiat ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiță: ”Am avut mai multe indentități”

Vlad Cosma este audiat ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiță, vineri dimineață, la ICCJ.

„Au fost citați mai mulți martori protejați, cred că cinci sau șase. Întrucât eu nu mai știu numele pe care l-am avut în acest dosar, m-am prezentat în cazul în care sunt și eu unul dintre acești martori protejați. Îmi doresc să asist la acest termen, pentru că voi constata că aceiași martori falși care au fost folosiți în dosarul meu se vor regăsi și la acest termen. Sunt aceiași martori folosiți de Onea și Negulescu în majoritatea dosarelor penale de la Ploiești. Cu siguranță veți constata, astăzi, că nu eram singurul martor cu cel puțin două identități. Se va confirma tot ceea ce am spus și tot ceea ce am prezentat. Nu mai țin minte numele conspirativ. Știu ce am declarat în sală la ultimul termen, faptul că am avut mai multe identități. Doresc să renunț la această invenție a dlui Onea și a dlui Negulescu și că doresc să fiu audiat în calitatea reală. Această formalitate a martorilor protejați era o invenție impusă de către procurorii de la Ploiești pentru a putea minți în declarații cum voiau dânșii”, a spus Vlad Cosma, la sosire la ÎCCJ.

Fostul deputat a vorbit și despre aparatul poligraf de la Buzău.

”Aparatul poligraf de la Buzău era vechi, din acest motiv l-au și casat, iar faptul că era instruit dinainte cum trebuie să răspunzi mie mi se pare un lucru foarte grav. În acele momente eu am avut aparate de înregistrare, a fost redat și la televizor. La poligraf sunt două camere”, a declarat Vlad Cosma.

 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Fri, 20 Apr 2018 10:30:52 +0300
Barbat gasit spanzurat, in Campina http://ph-online.ro/eveniment/item/96033-barbat-gasit-spanzurat-in-campina http://ph-online.ro/eveniment/item/96033-barbat-gasit-spanzurat-in-campina Barbat gasit spanzurat, in Campina

Tragedie in Campina, unde un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, pe strada Aleea Rapsodiei.

Potrivit ISU Prahova, barbatul a fost gasit spanzurat de un copac din curtea casei, cea care a sunat la 112 fiind o vecina de-a victimei.

La fata locului au sosit si echipaje de Politie.

Stire in curs de actualizare

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Fri, 20 Apr 2018 10:28:59 +0300
Descoperire macabra intr-un apartament din Ploiesti! Batran de 79 de ani gasit mort in casa http://ph-online.ro/eveniment/item/96032-descoperire-macabra-intr-un-apartament-din-ploiesti-batran-de-89-de-ani-gasit-mort-in-casa http://ph-online.ro/eveniment/item/96032-descoperire-macabra-intr-un-apartament-din-ploiesti-batran-de-89-de-ani-gasit-mort-in-casa Descoperire macabra intr-un apartament din Ploiesti! Batran de 79 de ani gasit mort in casa

Un batran in varsta de 79 de ani a fost decedat in locuinta din Ploiesti, aflata pe strada Levantica, de pompierii chemati sa sparga usa apartamentului.

Vecinii au povestit ca omul nu a mai fost vazut de cateva zile, iar din locuinta iesea un miros patrunzator.

Echipa ISU de la descarcerare l-a gasit fara suflare in apartament pe barbatul de 79 de ani.

Trupul barbatului va fi transportat la serviciul de medicina legala pentru stabilirea cauzei decesului.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Fri, 20 Apr 2018 10:36:04 +0300