Feed http://ph-online.ro Thu, 18 Jan 2018 19:14:42 +0200 Joomla! - Open Source Content Management ro-ro O româncă bate şi umileşte o bătrână de 84 de ani, pe care trebuia să o îngrijească. Scene terifiante surprinse în Italia - VIDEO http://ph-online.ro/monden-national/item/93097-o-romanca-bate-si-umileste-o-batrana-de-84-de-ani-pe-care-trebuia-sa-o-ingrijeasca-scene-terifiante-surprinse-in-italia-video http://ph-online.ro/monden-national/item/93097-o-romanca-bate-si-umileste-o-batrana-de-84-de-ani-pe-care-trebuia-sa-o-ingrijeasca-scene-terifiante-surprinse-in-italia-video O româncă bate şi umileşte o bătrână de 84 de ani, pe care trebuia să o îngrijească. Scene terifiante surprinse în Italia - VIDEO

Imagini şocante în Italia. O româncă a fost surprinsă în timp ce o bătea şi avea un comportament inadecvat faţă de bătrâna de care trebuia să aibă grijă.

Totul s-a întâmplat în Italia, acolo unde românca de 60 de ani, Veronica Moroşan, a fost angajată de fiica unei bătrâne de 84 de ani să aibă grijă de aceasta. În loc să-şi facă meseria, aceasta se purta teribil cu bătrâna, o bătea şi o brusca, potrivit quicosenza.it.

Fiica bătrânei a observat semnele pe care aceasta le avea pe mâini şi a întrebat dacă totul este în regulă. Probabil de frică, bătrâna a dezminţit, însă fata ei nu a crezut-o şi cu ajutorul poliţiei a amplasat camere de supraveghere în casă.

 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) National Thu, 18 Jan 2018 18:01:18 +0200
Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii. Prognoza ANM http://ph-online.ro/eveniment/item/93096-cum-va-fi-vremea-la-sfarsitul-saptamanii-prognoza-anm http://ph-online.ro/eveniment/item/93096-cum-va-fi-vremea-la-sfarsitul-saptamanii-prognoza-anm Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii. Prognoza ANM

Vineri, în vestul, nordul şi centrul ţării, înnorările vor persista şi vor cădea precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie, ziua şi predominant ninsori noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade. 

Sâmbătă, calorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -9 şi 0 grade. 

Duminică, cerul va fi noros şi va ninge la munte. Vântul va prezenta intensificări mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea. Valorile termice vor marca o scădere uşoară, în special în masivele vestice. 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 18 Jan 2018 18:00:06 +0200
Doi părinţi şi-au violat fiica zi de zi. „Am vrut să o pregătim pentru viața de adult. Mai bine noi decât vreun dement” http://ph-online.ro/monden-international/item/93095-doi-parinti-si-au-violat-fiica-zi-de-zi-am-vrut-sa-o-pregatim-pentru-viata-de-adult-mai-bine-noi-decat-vreun-dement http://ph-online.ro/monden-international/item/93095-doi-parinti-si-au-violat-fiica-zi-de-zi-am-vrut-sa-o-pregatim-pentru-viata-de-adult-mai-bine-noi-decat-vreun-dement Doi părinţi şi-au violat fiica zi de zi. „Am vrut să o pregătim pentru viața de adult. Mai bine noi decât vreun dement”

Doi părinți din Rusia riscă până la 20 de ani de închisoare pentru că și-au abuzat fiica de 12 ani.

 

Între decembrie 2016 și martie 2017, tatăl și-a violat în ficare zi fiica, uneori de față cu mama acesteia.

Potrivit anchetatorilor, părinții o transformaseră pe copilă într-o sclavă sexuală și o implicau în adevărate orgii.

Soții au declarat că au vrut să-și pregătească fiica „pentru viața de adult”. Mama ei a fost de acord cu violurile. „Mai bine noi decât vreun dement”, a spus femeia, care a dezvăluit că și ea a fost violată de tatăl ei când avea 13 ani.

Cazul a fose descoperit după ce fata s-a dus la medicul școlii.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) International Thu, 18 Jan 2018 17:58:30 +0200
Cine trebuie să depună controversatul Formular 600: specialiștii vin cu explicații http://ph-online.ro/eveniment/item/93094-cine-trebuie-sa-depuna-controversatul-formular-600-specialistii-vin-cu-explicatii http://ph-online.ro/eveniment/item/93094-cine-trebuie-sa-depuna-controversatul-formular-600-specialistii-vin-cu-explicatii Cine trebuie să depună controversatul Formular 600: specialiștii vin cu explicații

La finalul anului trecut, șeful ANAF a dat un ordin privitor la Formularul 600, dar în spațiul public s-au născut controverse, pentru că nu se știa exact cine depune sau nu. Specialiștii explică că totul depinde de veniturile pe care le ai, adică peste 1900 de lei sau sub 1900 de lei.

 

Formularul 600 - „Declaraţia privind venitul asupra căruia se datorează contribuţia de asigurări sociale şi cu privire la încadrarea veniturilor realizate în plafonul minim pentru stabilirea contribuţiei de asigurări sociale de sănătate” - este prevăzut prin OPANAF (Ordinul Preşedintelui ANAF) nr. 4140/2017 elaborat în baza OUG nr. 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, publicată în Monitorul Oficial nr. 885 din 10 noiembrie 2017, informează Mediafax.

De la 1 ianuarie 2018, în cazul contribuabililor persoane fizice care în anul fiscal precedent au obţinut venituri din activităţi independente, din cedarea folosinţei bunurilor, din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, din asocieri cu persoane juridice, din investiţii sau venituri din alte surse, CAS şi CASS se datorează astfel:

- CAS se datorează doar de către persoanele care au realizat venituri lunare din activităţi independente, cumulate din toate sursele în anul fiscal precedent, peste nivelul salariului de bază minim brut pe ţară în vigoare în luna ianuarie a anului de impunere (pentru anul fiscal 2018 salariul minim brut este de 1.900 de lei);

- CASS se datorează doar de către persoanele care au realizat venituri în anul fiscal precedent, din activităţi independente, din cedarea folosinţei bunurilor, din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, din asocieri cu persoane juridice, din investiţii sau venituri din alte surse, cumulate din toate sursele, cel puţin egale cu 12 salarii de bază minime brute pe ţară (22.800 de lei, pentru anul fiscal 2018).

Începând cu 1 ianuarie 2018, indiferent de numărul activităţilor desfăşurate şi de nivelul venitului realizat, când acesta este cel puţin egal cu plafonul minim, CAS (25%) se datorează la un venit ales cel puţin egal cu nivelul salariului de bază minim brut pe ţară (1.900 de lei în anul 2018), iar CASS (10%) se datorează la salariul de bază minim brut pe ţară.

Formularul 600 se depune doar de către persoanele care realizează venituri cel puţin egale cu plafoanele minime menţionate. Persoanele fizice care obţin venituri sub plafon nu au obligaţia depunerii declaraţiei, dar pot opta pentru depunerea acesteia în vederea asigurării în sistemele sociale.

ANAF a anunţat recent că 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligaţia de a depune, până la data de 31 ianuarie 2018, Formularul 600.

Pentru a lămuri metodologia de calcul şi celelalte aspecte ale completării/depunerii Formularului 600, specialiştii fiscali au transmis următoarele precizări şi recomandări:
- contribuabilii trebuie mai întâi să-şi calculeze totalul veniturilor obţinute anul trecut din activităţi independente, iar dacă acest total depăşeşte plafonul de 1.900 de lei lunar sau 22.800 de lei în anul 2017, atunci Formularul 600 trebuie depus până la data de 31 ianuarie. Atenţie: este vorba despre veniturile nete obţinute anul trecut
- acest calcul este necesar numai pentru a vedea dacă trebuie sau nu depus Formularul 600 şi nu are relevanţă pentru baza de impozitare pe 2018
- ceea ce va avea relevanţă pentru impozitarea în 2018 este „venitul ales”, adică suma pe care contribuabilul doreşte să o prezinte ca fiind bază de calcul pentru CAS. Această sumă nu poate fi mai mică de 1.900 de lei lunar sau 22.800 de lei anual, însă poate fi mai mare dacă contribuabilul doreşte, spre exemplu, o contribuţie mai mare la pensii şi, deci, o pensie mai mare.

 

- Formularul 600 poate fi depus şi de cei care nu au realizat venituri peste plafonul 1.900/22.800, dar care doresc să contribuie cu sume suplimentare la CAS şi CASS. La fel ca şi în cazul celorlalţi contribuabili, baza de calcul va fi „venitul ales”, adică suma pe care o doreşte contribuabilul să o taxeze cu CAS - desigur, aceasta să nu fie mai mică de 1.900 de lei lunar
- în cazul în care sursa de venit dispare pe parcursul anului (încetează un contract) şi, astfel, venitul coboară sub plafonul de taxare, contribuabilul trebuie să anunţe Fiscul, depunând documente justificative
- până la data de 31 ianuarie se face doar declararea (depunerea Formularului 600), după care Fiscul transmite o notificare privind sumele datorate, iar plăţile efective ale CAS şi CASS se vor face trimestrial
- principala diferenţă între regimul anterior şi cel actual privind veniturile din activităţi independente constă în faptul că de-acum nu se mai face reţinerea la sursă (unde plătitorul acestor venituri colectează CAS şi CASS şi le plăteşte Fiscului, în contul beneficiarului), ci beneficiarul care acumulează aceste venituri îşi calculează baza de impozitare şi plăteşte respectivele contribuţii.

„Anul 2017 a fost unul dintre cei mai tulburi din punct de vedere al predictibilităţii cadrului fiscal, sporind, mai ales pe finalul său, incertitudinea mediului de afaceri. Anul 2018 va fi cu siguranţă anul aşezării fiscale, în care vom încerca să punem ordine în multitudinea de măsuri mai mult sau mai puţin clare pe care companiile au fost nevoite să le adopte din 2017”, a declarat joi Alex Milcev, Partener al EY România, şeful Departamentului de asistenţă fiscală şi juridică.

„Modificările aduse de Guvern modului în care este taxată munca în România reprezintă măsuri cu impact major pentru milioane de angajaţi din întreaga ţară. Din păcate, legislaţia ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 nu oferă angajatorilor soluţii pentru problemele ce au aparut deja în practică, cum ar fi în cazul transferului contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Modificări substanţiale sunt aduse nu doar veniturilor de natură salarială, ci şi celor din activităţi independente. Deşi acestea au trecut mai mult neobservate, cert este că, începând cu 1 ianuarie 2018, contribuţiile sociale plătite pentru veniturile din activităţi independente sunt disproporţionat mai mici decât cele pentru veniturile de natură salarială. Această măsură poate favoriza o migrare discutabilă a forţei de muncă de la contracte de angajare la forma de colaborare pe PFA”, a spus Alexander Milcev, în cadrul celei de a XII-a ediţii a Conferinţei Anuale de Fiscalitate organizată la Bucureşti de EY.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 18 Jan 2018 17:53:05 +0200
Acțiuni pentru siguranța publică în Ploiești și Boldelti. Polițiștii au verificat peste 100 de soferi și 12 societăți comerciale, intr-o singura zi http://ph-online.ro/eveniment/item/93093-actiuni-pentru-siguranta-publica-in-ploiesti-si-boldelti-politistii-au-verificat-peste-100-de-soferi-si-12-societati-comerciale-intr-o-singura-zi http://ph-online.ro/eveniment/item/93093-actiuni-pentru-siguranta-publica-in-ploiesti-si-boldelti-politistii-au-verificat-peste-100-de-soferi-si-12-societati-comerciale-intr-o-singura-zi Acțiuni pentru siguranța publică în Ploiești și Boldelti. Polițiștii au verificat peste 100 de soferi și 12 societăți comerciale, intr-o singura zi

În intervalul orar 14-16, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploieşti au executat o acțiune în zona străzii Gh. Gr. Cantacuzino, respectiv în piața agroalimentară ,,Aurora Vest”, în vederea prevenirii și combaterii comerțului ilicit, a cerșetoriei și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice.

Au fost verificați șase producători agricoli, au fost controlate 35 de autovehicule, legitimate 51 de persoane și au fost aplicate nouă sancţiuni contravenționale, în valoare de 1.920 lei.

Polițiștii din Boldești-Scăieni au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru asigurarea unui climat de siguranță publică corespunzător.

        Au fost verificate patru societăți comerciale, controlați 65 de conducători de autovehicule (16 testați cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.070 lei.

Au fost reținute două permise și a fost retras un certificat de înmatriculare auto. 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 18 Jan 2018 17:50:12 +0200
2 proiecte din județul Prahova, finaliste în Campionatul de Bine http://ph-online.ro/eveniment/item/93092-2-proiecte-din-judetul-prahova-finaliste-in-campionatul-de-bine http://ph-online.ro/eveniment/item/93092-2-proiecte-din-judetul-prahova-finaliste-in-campionatul-de-bine 2 proiecte din județul Prahova, finaliste în Campionatul de Bine

Ajuns la ediția a V-a, Campionatul de Bine, organizat de singura platformă online din România unde donațiile sunt necomisionate - Bursa Binelui, a intrat în ultima etapă a competiției, Finala Plină de Bine, cu 44 de proiecte susținute de către 43 de organizații neguvernamentale.


Etapa decisivă a Campionatului de Bine se desfășoară pe parcursul a 5 săptămâni anul acesta: 16 ianuarie – 19 februarie 2018, iar din totalul de inițiative calificate, 2 proiecte din județul Prahova participă în Finala Plină de Bine.

Peste 68 000 de euro au fost strânși din partea a 5 400 donatori distincți în cele 6 săptămâni de la debutul competiției.


În Finala Plină de Bine pentru fiecare proiect calificat organizațiile trebuie atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori diferiți. La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori distincți. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câștigător. În cadrul celor patru ediții anterioare, donaţiile au depăşit suma de 275.000 de Euro, valoarea totală a premiilor acordate câștigătorilor de către Bursa Binelui și BCR fiind de încă 60.000 Euro.

Prin Campionatului de Bine, Bursa Binelui încurajează organizațiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România.


Proiectele finaliste pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secțiunea dedicată Campionatului de Bine: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=14&editionId=6***

Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații.


Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, unica platforma online de donații necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.


Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Regulamentul competiției și mai multe detalii pe www.bursabinelui.ro.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 18 Jan 2018 17:48:14 +0200
PSD vrea ca premierul să nu mai ceară avize de securitate pentru miniştri http://ph-online.ro/politica/item/93091-psd-vrea-ca-premierul-sa-nu-mai-ceara-avize-de-securitate-pentru-ministri http://ph-online.ro/politica/item/93091-psd-vrea-ca-premierul-sa-nu-mai-ceara-avize-de-securitate-pentru-ministri PSD vrea ca premierul să nu mai ceară avize de securitate pentru miniştri

CExN al PSD a decis, la ultima şedinţă, ca viitorul premier PSD, respectiv Viorica Dăncilă, să nu mai solicite avize de la serviciile de informaţii în ceea ce priveşte miniştrii din Cabinet, a anunţat joi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

„În ultimii ani am simţit că se întâmplă lucruri bizare, în sensul că cei care câştigă alegeri şi doresc să-şi promoveze colegii, cu cât sunt mai vocali împotriva statului paralel, cu atât primesc avize negative şi fără explicaţii şi nu se spune care sunt problemele pentru că sunt secrete de stat. Ne-am cam săturat", a argumentat Codrin Ştefănescu decizia CExN al PSD, potrivit Mediafax.

El a spus că avizele respective date de serviciile de informaţii nici nu-şi au rostul, având în vedere că miniştrii şi premierul răspund oricum politic în faţa electoratului.

„Să lăsăm avizele pentru că noi răspundem politic pentru ceea ce fac miniştrii noştri. În ultimii ani au fost grozăvii, au fost protocoale pe lângă lege, abuzuri, încălcări ale legii", a subliniat Ştefănescu.

Întrebat de la ce aspecte au plecat discuţiile care au dus la această decizie, Codrin Ştefănescu a răspuns: „Discuţiile au pornit de la noi toţi. Aceleaşi vorbe le-a spus şi Olguţa Vasilescu, şi eu, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Marian Oprişan, Liviu Dragnea a întrebat-o pe Viorica Dăncilă şi noi i-am atras atenţia că va fi presată, interceptată, ai grijă, fii cu noi. Am stabilit ca, dacă premierul sau miniştrii simt presiuni, urgent convocăm CEx şi facem public totul".

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Thu, 18 Jan 2018 17:04:34 +0200
REZULTATE LOTO 18 IANUARIE 2018 http://ph-online.ro/eveniment/item/93090-rezultate-loto-18-ianuarie-2018 http://ph-online.ro/eveniment/item/93090-rezultate-loto-18-ianuarie-2018 REZULTATE LOTO 18 IANUARIE 2018

LOTO, joi, 18 ianuarie, 2018. LOTERIA ROMÂNĂ continuă seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Ph-online.ro va publica rezultatele tragerilor începând cu orele 17.35.

La tragerile de duminică, 14 ianuarie 2018, Loteria Română a acordat 24.463 câştiguri în valoare totală de 1.156.414,60 lei.

Loto, Loto 6/49, joi 18 ianuarie 2018. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de aproximativ 6,3 milioane de lei. La Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,36 milioane lei.

In urma tragerii Joker de duminica, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 14,63 milioane de lei, iar la Noroc Plus, la aceeasi categorie, se inregistreaza un report in valoare de peste 38.000 lei.

La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 144.000 de lei, iar la Super Noroc, la categoria I, reportul este de peste 108.000 de lei.

NUMERELE EXTRASE joi, 18 ianuarie 2018

Loto 6/49: 

Joker: 

Loto 5 din 40: 

Noroc: 

Super Noroc: 

Noroc Plus:

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 18 Jan 2018 17:03:36 +0200
FORMULARUL 600: Ministrul Finanţelor şi preşedintele ANAF, chemaţi să dea explicaţii la Senat http://ph-online.ro/business/item/93089-formularul-600-ministrul-finantelor-si-presedintele-anaf-chemati-sa-dea-explicatii-la-senat http://ph-online.ro/business/item/93089-formularul-600-ministrul-finantelor-si-presedintele-anaf-chemati-sa-dea-explicatii-la-senat FORMULARUL 600: Ministrul Finanţelor şi preşedintele ANAF, chemaţi să dea explicaţii la Senat

FORMULARUL 600. Senatorul PNL, Daniel Zamfir, a precizat, joi, că le-a solicitat prezenţa ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa, şi preşedintelui ANAF, Mirela Călugăreanu, în Comisia Economică a Senatului, pentru a da explicaţii în legătură cu Formularul 600.

FORMULARUL 600. „D-le ministru Mişa, D-na preşedinte ANAF, Mirela Calugareanu, STOPATI DE URGENŢĂ EFECTELE FORMULARULUI 600! Astăzi, am solicitat oficial prezenta la Comisia Economică a Senatului, marţi 24 ianuarie, a ministrului finanţelor şi a preşedintelui ANAF pentru a da explicaţii în legătură cu OUG 116/2017 care anulează practic efectele Legii preventiei, atât de aşteptată de mediul de afaceri, cat şi a Ordinului ANAF 4140 din decembrie 2017 prin care peste 1 milion de persoane cu profesii liberale sunt puşi să plătească CASS din anul 2012 încoace, bineînţeles cu penalităţile de rigoare!!! Se repetă istoria plăţii retroactive a TVA-ului de pe vremea lui Blejnar! Cred că fiecare zi cu Ordinul asta în vigoare, loveşte iarăşi şi iarăşi în profesiile liberale!”, a scris Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economice a Senatului, pe pagina sa de Facebook, citat de Mediafax.

Prin OUG 116/2017, Guvernul Tudose a acordat inspectorilor ANAF posibilitatea de a fi răsplătiţi cu bonusuri de până la 15% din sumele încasate.

ANAF a anunţat că 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligaţia de a depune, până la data de 31 ianuarie 2018, formularul 600 în vederea determinării contribuţiei de asigurări sociale (CAS) şi a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS). Formularul se adresează persoanelor care obţin venituri din activităţi independente.

 

 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Business Thu, 18 Jan 2018 17:02:34 +0200
Ce spune Politia Locala despre cazul agentei de la Rutiera lovita INTENTIONAT cu masina de un sofer, in centrul orasului http://ph-online.ro/eveniment/item/93088-ce-spune-politia-locala-despre-cazul-agentei-de-la-rutiera-lovita-intentionat-cu-masina-de-un-sofer-in-centrul-orasului http://ph-online.ro/eveniment/item/93088-ce-spune-politia-locala-despre-cazul-agentei-de-la-rutiera-lovita-intentionat-cu-masina-de-un-sofer-in-centrul-orasului Ce spune Politia Locala despre cazul agentei de la Rutiera lovita INTENTIONAT cu masina de un sofer, in centrul orasului

În data de 18.01.2018, în jurul orelor 12:00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, un echipaj al Serviciului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Ploiești, a depistat pe strada Jurnalist Gabi Dobre, un autovehicul marca Volkswagen Eos, înmatriculat în județul Dâmbovița, parcat neregulamentar.

          Șoferul a refuzat să prezinte documentele, iar în momentul în care polițistul local, Mariana Buzia, a încercat să fotografieze numărul de înmatriculare al mașinii, acesta a demarat cu viteză, acroșând-o cu partea dreaptă a autovehiculului.

          Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fugit de la fața locului, fiind prins de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 la intersecția străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Șoseaua Vestului. Bărbatul a fost preluat pentru cercetări de reprezentanții Poliției Municipale.

Colega noastră, doamna Mariana Buzia,  în vârstă de 50 ani,  a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații medicale, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind monitorizată.

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 18 Jan 2018 16:48:22 +0200