Feed http://ph-online.ro Thu, 21 Sep 2017 13:24:38 +0300 Joomla! - Open Source Content Management ro-ro EXCLUSIV/ Inregistrare AUDIO halucinanta, la primaria Dumbrava. Primarul, catre o angajata: "Cine te crezi, fã? Iti dau eu tie una in pãsãricã. Te bat si pe tine si pe bãrbac-tu!"" http://ph-online.ro/politica/item/89093-exclusiv-inregistrare-audio-halucinanta-la-primaria-dumbrava-primarul-catre-o-angajata-cine-te-crezi-fa-iti-dau-eu-tie-una-in-pasarica-te-bat-si-pe-tine-si-pe-barbac-tu http://ph-online.ro/politica/item/89093-exclusiv-inregistrare-audio-halucinanta-la-primaria-dumbrava-primarul-catre-o-angajata-cine-te-crezi-fa-iti-dau-eu-tie-una-in-pasarica-te-bat-si-pe-tine-si-pe-barbac-tu EXCLUSIV/ Inregistrare AUDIO halucinanta, la primaria Dumbrava. Primarul, catre o angajata:

Asa cum am promis in episodul trecut (vezi aici detalii), vom publica o inregistrare audio bomba, facuta chiar de o angajata a primariei Dumbrava, in birou, si care surprinde o discutie absolut halucinanta cu primarul PNL, Marian Apostol.

 

Femeia s-a plans de mai multe ori de faptul ca primarul vrea sa o concedieze cu orice pret, pentru a aduce in loc o persoana supusa. Se pare ca edilul este nemultumit de faptul ca angajata nu semneaza anumite documente ilegale, motiv pentru care a facut presiuni asupra ei incercand sa o determine sa-si dea demisia.

Refuzul angajatei de a se supune ilegalitatilor l-a facut pe Marian Apostol sa-si iasa din minti, amenintand-o in repetate randuri ca "o sa aiba el grija de ea" si ca "o va pune sa spele pe jos".

In inregistrarea audio, primarul ii adreseaza femeii cuvinte jignitoare, iar cand aceasta ii atrage atentia ca nu este genul de om care sa tolereze un asemenea limbaj, Apostol ii spune ca o sa-i dea el una, in pasarica.

Redam un fragment din discutia avuta in biroul de la primarie, intre cei doi:

- sotia mea are factultate, fã, de administratie!
- nu fã, "fã" e maica-ta, e taica-tu, sotia dvs.
- da' tu cine esti, fã?
- eu nu o sa va permit sa imi vorbiti asa.
- ti-am spus obiectivul meu in ceea ce te priveste
- v-am spus.. ce hotatareste legea
- care lege? eu sunt primar aici. poate iti trag eu tie una in pasarica!
- barbatul meu e familist convins. totul pana la familia lui
- va bat pe amandoi odata

Ph-online.ro va pune la dispozitia organelor de ancheta aceasta inregistrare.

Va avertizam, urmeaza un dialog care contine limbaj licentios!

 

 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Thu, 21 Sep 2017 12:42:32 +0300
Tranzactie de 1 miliard de dolari: Google cumpara HTC http://ph-online.ro/actualitate-itc/item/89092-tranzactie-de-1-miliard-de-dolari-google-cumpara-htc http://ph-online.ro/actualitate-itc/item/89092-tranzactie-de-1-miliard-de-dolari-google-cumpara-htc Tranzactie de 1 miliard de dolari: Google cumpara HTC
Alphabet Inc, compania mamă a gigantului american Google, a anunţat joi că va plăti 1,1 miliarde de dolari în numerar pentru a achiziţiona subsidiara grupului taiwanez HTC Corp care produce smartphone-uri pentru firma americană Pixel, transmit Reuters, DPA şi Bloomberg.  Conform acordului, Google va obţine licenţierea neexclusivă a drepturilor de proprietate intelectuală ale HTC şi îi va prelua integral pe cei 2.000 de angajaţi ai HTC care produc smartphone-uri pentru Pixel. 

De mult timp HTC este partener al Google şi unii analişti estimează că telefoanele mobile inteligente Pixel reprezintă 20% din livrările de smartphone-uri ale HTC. 

Dar grupul taiwanez, care odată vindea pe plan global unul din zece telefoane mobile inteligente, s-a confruntat cu un declin semnificativ al cotei sale de piaţă, din cauza concurenţei de la Apple, Samsung Electronics şi rivalele din China. 

Este a doua tranzacţie majoră realizată de Google în sectorul producerii telefoanelor mobile inteligente, după ce în 2012 a achiziţionat Motorola Mobility pentru 12,5 miliarde de dolari şi a vândut-o grupului chinez Lenovo pentru mai puţin de trei miliarde de dolari, doi ani mai târziu. 

Joi, acţiunile HTCau fost oprite d ela tranzacţionare, în urma informaţiilor privind acordul cu Google. Anul acesta, titlurile au scăzut cu 12%, capitalizarea bursieră a HTC fiind evaluată la aproximativ 1,9 miliarde de dolari, relatează Agerpres.
]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) IT&C Thu, 21 Sep 2017 12:08:31 +0300
Prețurile RCA, în scădere. Ieftinire majoră http://ph-online.ro/auto-moto/item/89091-preturile-rca-in-scadere-ieftinire-majora http://ph-online.ro/auto-moto/item/89091-preturile-rca-in-scadere-ieftinire-majora Prețurile RCA, în scădere. Ieftinire majoră

Vești bune pentru șoferi. Prețurile asigurărilor RCA au scăzut considerabil. Pentru persoanele fizice, prețurile au scăzut chiar cu 45 %, iar pentru persoanele fizice cu 20 %. 

Tarifele sunt mult mai mici față de cele practicate pentru RCA, în urmă cu un an chiar un an și jumătate.

Scăderile se datorează noilor norme impuse de ASF asiguratorilor: clasa bonus-malus și tranparentizarea legii.

Dorel Duţă, director Hobbit Broker de Asigurare şi membru în colegiul de coordonare al SALFIN (entitatea de soluţionare alternativă a litigiilor în asigurări) explică această evoluţie a preţurilor prin cel puţin trei cerinţe noi impuse de noua lege RCA sau de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF): "noul sistem Bonus Malus, care încurajează recompensarea persoanelor prudente în trafic, printr-o clasă de bonus mult mai mare decât era înainte, de până la 50% faţă de 32% şi impunerea unui malus care poate merge până la 180%. Al doilea motiv se leagă de prevederea legală care permite şoferului cu mai multe maşini să plătească RCA pentru toate la cea mai bună clasă de bonus pe care o deţine, precum şi regulile mai transparente în privinţa costurilor şi modului de formare a tarifelor RCA impuse de ASF", a spus Duță pentru economica.net. 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Auto & Moto Thu, 21 Sep 2017 12:06:30 +0300
LOTO 6/49. Numerele câștigătoare de joi, 21 septembrie http://ph-online.ro/eveniment/item/89090-loto-6-49-numerele-castigatoare-de-joi-21-septembrie http://ph-online.ro/eveniment/item/89090-loto-6-49-numerele-castigatoare-de-joi-21-septembrie LOTO 6/49. Numerele câștigătoare de joi, 21 septembrie

LOTO, joi, 21 septembrie, 2017. LOTERIA ROMÂNĂ continuă seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. DC News va publica, joi, începând cu orele 17,30 numerele extrase.

La tragerile de duminică, 17 septembrie 2017, Loteria Română a acordat 39.042 câştiguri în valoare totală de peste 1.801.765,76 lei.

LOTO, joi, 21 septembrie 2017. La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de aprox. 2,9 milioane lei. La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 226.000 de lei.

În urma tragerii Joker de joi, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 9,5 milioane de lei. La Noroc Plus a rămas în joc, la categoria I, un report în valoare de aproximativ 70.000 de lei.

Loto 5/40 înregistreaza la categoria I un report de aproximativ 83.000 de lei. La jocul Super Noroc, reportul categoriei I este de peste 26.000 de lei.

NUMERELE EXTRASE joi, 21 septembrie, 2017

Loto 6/49

Joker

Loto 5 din 40

Noroc

Super Noroc

Noroc Plus

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 21 Sep 2017 12:05:11 +0300
A. Nastase: Exista slugi ale regimului Basescu-Macovei care nu vor o dezbatere in domeniul justitiei, care sa elimine abuzurile http://ph-online.ro/politica/item/89089-a-nastase-exista-slugi-ale-regimului-basescu-macovei-care-nu-vor-o-dezbatere-in-domeniul-justitiei-care-sa-elimine-abuzurile http://ph-online.ro/politica/item/89089-a-nastase-exista-slugi-ale-regimului-basescu-macovei-care-nu-vor-o-dezbatere-in-domeniul-justitiei-care-sa-elimine-abuzurile A. Nastase: Exista slugi ale regimului Basescu-Macovei care nu vor o dezbatere in domeniul justitiei, care sa elimine abuzurile

Adrian Năstase a lansat un atac dur la adresa celor care nu își doresc o dezbatere în domeniul justiției cu scopul eliminării abuzurilor. În acest sens, fostul premier a atașat un document cu 50 de acte normative adoptate în timpul mandatului său, în domeniul combaterii corupției. 

"Exista inca unele slugi ale regimului Basescu-Macovei care nu vor o dezbatere - absolut necesara - in domeniul justitiei, care sa elimine abuzurile si derapajele din acest domeniu, tot mai evidente pentru perioada de dupa 2004, sub pretext ca ne-am intoarce la justitia din timpul guvernarii Nastase. Pentru acei idioti care ar dori perpetuarea "statului mafiot", si a "statului paralel", atasez o lista cu 50 (cinci zeci) de acte normative adoptate in perioada 2001-2004, in domeniul combaterii coruptiei," a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

Iată documentul:

(w670)

(w670)

(w670)

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Politica Thu, 21 Sep 2017 12:03:55 +0300
Licitatie pentru viitoarea sala de sport din Plopeni http://ph-online.ro/eveniment/item/89088-licitatie-pentru-viitoarea-sala-de-sport-din-plopeni http://ph-online.ro/eveniment/item/89088-licitatie-pentru-viitoarea-sala-de-sport-din-plopeni Licitatie pentru viitoarea sala de sport din Plopeni

Sala de sport va avea regim de înălțime P+1 și va fi prevăzută cu o tribună, vestiare și grupuri sanitare, existând posibilitatea de practicare a mai multor sporturi precum volei, baschet sau tenis. În afara activităților didactice, aici se pot desfășura pe viitor și activități nesportive, de tipul celor culturale.

„Licitația este lansată pe SEAP. Terenul pentru noua sală de sport a fost deja predat la Compania Națională de Investiții, care va finanța lucrarea, din bugetul local urmând să fie asigurată partea de co-finanțare de 10%. Sala va avea o capacitate de 200 de locuri”, a declarat Dragoș Niță, primarul orașului Plopeni.
]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 21 Sep 2017 11:58:44 +0300
Ai poftā de ceva gustos? Te asteptām la Etu Autogrill! http://ph-online.ro/oferte-promotii/item/89087-ai-pofta-de-ceva-gustos-te-asteptam-la-etu-autogrill http://ph-online.ro/oferte-promotii/item/89087-ai-pofta-de-ceva-gustos-te-asteptam-la-etu-autogrill Ai poftā de ceva gustos? Te asteptām la Etu Autogrill!

Unic în peisajul construcțiilor din Romania, restaurantul OZN - ETU Autogrill își așteaptă vizitatorii cu trapa deschisă pe DN1, la km 96!

 

 

Renumit pe o rază de 70 de ani lumină pentru serviciile impecabile – indubital, vulcaniene – arhitectura futuristă și specialitățile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Național 1, dar și pentru localnici.
Se știe că mâncarea bună este o limbă universală, de aceea, la ETU Autogrill vă punem la dispoziție un meniu cu cele mai delicioase selecții culinare din cosmos! Atât de delicioase, încât vei simți că te transporți în altă lume!
Vă așteptăm să vă bucurați de o experiență intergalactică, unică, la nava spațială ETU Autogrill!

]]>
cristina@ph-online.ro (Admin.I) Oferte & Promotii Thu, 21 Sep 2017 11:57:25 +0300
Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a luat decizia RADICALĂ, după ce starea lui s-a agravat! http://ph-online.ro/monden-international/item/89086-familia-lui-michael-schumacher-a-luat-decizia-radicala-dupa-ce-starea-lui-s-a-agravat http://ph-online.ro/monden-international/item/89086-familia-lui-michael-schumacher-a-luat-decizia-radicala-dupa-ce-starea-lui-s-a-agravat Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a luat decizia RADICALĂ, după ce starea lui s-a agravat!

După ce apăruseră zvonuri că Michael Schumacher s-a ridicat din pat, familia a infirmat, prin avocatul ei, aceste zvonuri, anunţând că fostul pilot de Formula 1 este în comă, informează RTV.

 

 


Pe 29 decembrie 2013, germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, schia în staţiunea Meribel din Alpii Francezi. Fostul sportiv s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o piatră, iar viaţa sa a fost salvată de faptul că purta cască.

Din păcate însă, în ultima perioadă, starea acestuia s-a agravat tot mai mult, iar cu fiecare zi care trece şansele de a-l pierde sunt tot mai mari. Familia lui Schumacher a luat o decizie radicală, urmând să-l transfere pe fostul campion în SUA, acolo unde unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume va încerca să îl salveze. Mai mult decât atât, familia lui Schumi este gata să se mute în Texas şi pe termen nedeterminat, dacă va fi cazul.
"Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, e dureros ce se întâmplă acolo...", a declarat recent un membru al familiei fostului pilot F1.

]]>
cristina@ph-online.ro (Admin.I) International Thu, 21 Sep 2017 11:17:09 +0300
Cod Portocaliu de POLUARE, in Ploiesti. Fabrica Dero ingroasa fumul rafinariilor http://ph-online.ro/eveniment/item/89085-cod-portocaliu-de-poluare-in-ploiesti-fabrica-dero-ingroasa-fumul-rafinariilor http://ph-online.ro/eveniment/item/89085-cod-portocaliu-de-poluare-in-ploiesti-fabrica-dero-ingroasa-fumul-rafinariilor Cod Portocaliu de POLUARE, in Ploiesti. Fabrica Dero ingroasa fumul rafinariilor

Furtuna a trecut, iar cerul s-a înseninat. Numai bine cât să vedem, din nou, adevăratul pericol pentru ploieșteni: nori toxici deasupra orașului! 

Nu de vânt și de ploi trebuie să ne temem cel mai tare, ci de otrava pe care o aruncă în aer agenții economici din Ploiesti.

Ploaia de azi-noapte a spălat aerul de praf, iar poluarea se vede în toată splendoarea!

De parcă i-ar fi înfundat cineva coșurile pe timpul furtunii, fabrica de detergenți din zona de nord a Ploieștiului a început să scoată nori toxici la greu în această dimineață!

Fumul gros sau aburul tehnologic (sic!) cum ii spun ei este vizibil de la mare distanță!

Dar ce contează? Vom servi aceeași gogoașă otrăvită fabricată în laboratoarele de măsurare a poluării în Ploiești. Nu au fost înregistrate depășiri!

sursa: www.republikanews.ro

 

]]>
admin@ph-online.ro (Admin.A) Eveniment Thu, 21 Sep 2017 11:16:28 +0300
N-a dormit cu Vârciu! Cine o consolează pe Anda Călin când e singură http://ph-online.ro/monden-national/item/89084-n-a-dormit-cu-varciu-cine-o-consoleaza-pe-anda-calin-cand-e-singura http://ph-online.ro/monden-national/item/89084-n-a-dormit-cu-varciu-cine-o-consoleaza-pe-anda-calin-cand-e-singura N-a dormit cu Vârciu! Cine o consolează pe Anda Călin când e singură

Mai e foarte puţin până când Anda Călin va aduce pe lume o fetiţă. Ea şi Liviu Vârciu vor deveni părinţi. Deşi urmează unul dintre cele mai fericite momente din viaţa ei, bruneta postează doar citate triste pe reţelele de socializare. Oare sunt probleme în paradis?

 


Anda Călin a postat o imagine în care o ţine de mână, în pat, pe prietena ei cea mai bună. La descrierea fotografiei, Anda a postat un citat sugestiv: „Lucrurile nu sunt niciodată la fel de înfricoşătoare când ai cea mai bună prietenă lângă tine”. Şi nu e singura postare de acest gen. Bruneta a mai publicat un citat din care reiese că se simte singură: „Credeam că cel mai rău lucru în viaţă este să rămâi singur, dar nu e aşa. Cel mai greu lucru în viaţă este să rămâi cu oameni care te fac să te simţi singur”.

]]>
cristina@ph-online.ro (Admin.I) National Thu, 21 Sep 2017 11:16:01 +0300