Cum vom călători la Londra după Brexit

Publicat in Ştiri Internaţionale 19 Aprilie 2017 888 ori
Google+ WhatsApp
Cum vom călători la Londra după Brexit
Cum vom călători la Londra după Brexit

Probabil, vom avea nevoie, din nou, de paşaport şi viză pentru a putea vizita Marea Britanie, după ce această ţară va părăsi Uniunea Europeană, scrie publicaţia spaniolă, El Mundo.

Marea Britanie ar putea introduce vize pentru cetăţenii comunitari care vor veni ca turişti, începând cu 29 martie 2019.

Acest lucru ar îngreuna intrările şi ieşirile din Marea Britanie a turiştilor prin punctele de graniţă, scumpind în acelaşi timp călătoriile.

Un alt aspect este cel legat de spatial aerian şi de ieşirea Regatului Unit din “Cerul deschis” al UE. De altfel, compania aviatică Ryanair a solicitat cabinetului May să negocieze un acord bilateral şi să propună un plan postbrexit pentru sectorul aviatic.

O altă problemă care va apare odată cu ieşirea Marii Britanii din blocul comunitar va fi cea legată de asigurările de sănătate, care astăzi sunt acoperite de cardul european pentru toţi cetăţenii UE.

Şi nu în ultimul rând, reîntoarcerea la tarifele mai mari de roaming, tarife pe care Parlamentul European a decis recent să le reducă pentru spaţiul comunitar.

Realestate Paulesti

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office