Mișcare surpriză pe piața asigurărilor

Publicat in Ştiri Naţionale 17 Martie 2017 418 ori
Google+ WhatsApp
Mișcare surpriză pe piața asigurărilor
Mișcare surpriză pe piața asigurărilor

Mișcare surpriză pe piața asigurărilor din România. Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A își schimbă forma de administrare și trece de la sistemul unitar de administrare la sistemul dualist, acesta reprezentând primul pas din procesul de preluare a companiei românești de către una din cele mai puternice companii de investiții din lume, grupul germano- elvețian Berlin London Beteiligungs AG.

 

 

Astfel, City Insurance informează printr-un comunicat de presă că ”acționarii au decis cu o majoritate de 96.060, din totalul capitalului social, renunțarea la sistemul unitar și trecerea la un nou sistem, mai modern, respectiv regimul dualist. În consecință a fost aprobată modificarea actului constitutiv”.

Noul Consiliui de Supraveghere a societății este format din: Dl. Eberhard Lau Presedinte, Dr. Max Rossler în calitate de Vicepreședinte si Cristian Pascale în calitate de membru.

Directoratul este format din: Epameinondas Papanikolaou – Presedinte, Renato Szilaghi – Vicepresedinte și Dr. Bodo Herold – fost Head of Advisory Board al Catlin Insurance SE și profesor al Universității Dortmund.

Prin această schimbare, City Insurance face primul pas către ieșirea din redresare financiară.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office