Cum să faci bani din nimic. Ce idee inedită de afacere a avut un britanic

Publicat in Ştiri Internaţionale 02 Martie 2017 385 ori
Google+ WhatsApp
Cum să faci bani din nimic. Ce idee inedită de afacere a avut un britanic
Cum să faci bani din nimic. Ce idee inedită de afacere a avut un britanic

Un expat britanic are o idee inedită de afaceri: acesta vrea să vândă borcane cu aer curat din Alpii Elveţiei oamenilor care trăiesc în oraşe pline de smog, scrie The Mirror.

John, un consultant IT originar din Londra, plănuieşte să vândă borcane cu aer curat din Alpi persoanelor care trăiesc în locuri foarte poluate. Acesta susţine că aerul pe care vrea să-l îmbutelieze provine dintr-o locaţie secretă din Elveţia, aflată la aproximativ 3000 de metri altitudine.

Deşi ar putea părea o idee neinspirată, există o cerere imensă de aer îmbuteliat venită din China, ţara cea mai afectată de poluare, bogaţii lumii fiind dispuşi să cheltuiască sume importante pentru aceste "guri de aer curat".

John, care actualmente trăieşte în Basel, susţine că aerul pe care vrea să-l îmbutelieze este "cel mai bun aer din lume". Preţul solicitat este de 200 de lire (233 de euro). Bărbatul spune că preţul este justificat: "Merg la înălţime să-l procur, nu într-o parcare", spune el.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office