Greşeală uriaşă la Bacalaureat! O lucrare de nota 10 a fost notată cu 1

Publicat in Ştiri Naţionale 10 Iulie 2015 1167 ori
Google+ WhatsApp
Greşeală uriaşă la Bacalaureat! O lucrare de nota 10 a fost notată cu 1
Greşeală uriaşă la Bacalaureat! O lucrare de nota 10 a fost notată cu 1

Rezultate BAC 2015 edu.ro. O elevă a unui liceu din orașul Cugir a fost notată la Bacalaureat în mod greşit cu nota 1,00 la proba de matematică, în condițiile în care lucrarea acesteia a fost de 10,00.

 

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș, a declarat că a fost informată despre această situație, afirmând că, din păcate, a avut loc o eroare regretabilă, probabil cauzată de oboseală. Marcela Dărămuș a explicat că profesorii din Sibiu care au corectat lucrarea elevei din Cugir au notat corect în borderou, respectiv cu 10,00, dar la trecerea în borderoul electronic s-a făcut o greșeală, apărând doar nota 1,00.

După afișarea rezultatelor, atât eleva, una dintre cele mai bune din liceul său, cât și profesorii săi au sesizat Comisia de Bacalaureat din Cugir, ulterior profesorii din Sibiu făcând modificarea de rigoare, fiind anunțate în acest sens atât ISJ Alba, cât și ministerul de resort. În consecință, fata nu a mai fost nevoită să depună contestație.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.