ÎNMORMÂNTARE DINU PATRICIU. Omul de afaceri va fi înhumat la Londra

Publicat in Ştiri Naţionale 19 August 2014 2917 ori
Google+ WhatsApp
ÎNMORMÂNTARE DINU PATRICIU. Omul de afaceri va fi înhumat la Londra
ÎNMORMÂNTARE DINU PATRICIU. Omul de afaceri va fi înhumat la Londra

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare. Potrivit mamei miliardarului, acesta va fi înmormântat la Londra.

 

Cele două fiice, Ana şi Maria, dar şi fratele omului de afaceri, Şerban, au fost lângă acesta până când şi-a dat ultima suflare, scrie spynews.ro.

 

"Fetele şi Şerban (fratele lui Dinu Patriciu - n.r.) sunt acolo cu el. Nu va fi adus în ţară. Înmormântarea va avea loc acolo, la Londra, într-un cerc foarte restrâns", a mai spus, plângând, Monica Patriciu, mama afaceristului răpus de o boală necruţătoare.

 

A suferit un transplat de ficat

 

Dinu Patriciu, om de afaceri, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 64 de ani. Dinu Patriciu a aflat că este grav bolnav în urmă cu doi ani şi jumătate. Boala a avansat în timp, iar după o serie de analize făcute la clinicile din străinatate, medicii l-au pus pe lista de aşteptare pentru a primi un transplant de ficat.

 

La sfârşitul anului 2012, doctorii i-au transplantat un ficat prelevat de la un donator în moarte cerebrală. Se pare însă că Dinu Patriciu nu a reuşit să scape de boala care l-a măcinat încetul cu încetul.



 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.