Factură de 33.000 lei la curent pentru o familie din Sibiu: "Facem credit la bancă, să putem plăti"

Publicat in Ştiri Naţionale 20 Septembrie 2022 1017 ori
Google+ WhatsApp
Factură de 33.000 lei la curent pentru o familie din Sibiu: "Facem credit la bancă, să putem plăti"
Factură de 33.000 lei la curent pentru o familie din Sibiu: "Facem credit la bancă, să putem plăti"

O familie din Sibiel, județul Sibiu, a avut un șoc atunci când a primit factura la curentul electric.

 

Oamenii au de achitat 33.000 lei şi spun că au nevoie de un împrumut bancar pentru a putea achita factura uriaşă, potrivit oradesibiu.ro.

Cristina Deac locuiește împreună cu soțul și copilul într-o casă cu două etaje, în Săliște, judeţul Sibiu. În luna iulie a primit o factură, reprezentând o regularizare de patru ani, la curent electric. Citirea contorului nu s-a mai făcut din luna mai 2019, pe motivul că furnizorul "nu are cititori", iar de atunci furnizorul a calculat, la tariful actual, că familia are de plătit suma de aproape 33.000 de lei.

Proprietarii sunt încă în stare de șoc după factura primită, mai ales că în fiecare lună au achitat facturile indiferent că au fost 200, 300 sau 800 lei. Familia se gândește să facă un împrumut bancar pentru că altfel nu ar putea plăti suma exorbitantă.

"Noi acum trebuie să facem un credit în bancă pentru această factură, care după spusele lor, ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul în funcție de tariful de astăzi", a declarat femeia.

Singura soluție primită de la Electrica a fost să plătească jumătate de sumă, iar apoi eșalonat.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.