Ministrul Energiei din Elveția propune dușul în doi pentru a economisi la facturi

Publicat in Ştiri Internaţionale 12 Septembrie 2022 1004 ori
Google+ WhatsApp
Ministrul Energiei din Elveția propune dușul în doi pentru a economisi la facturi
Ministrul Energiei din Elveția propune dușul în doi pentru a economisi la facturi

Ministrul Mediului și Energiei din Elveția a recomandat dușul în doi pentru a economisi la facturile de energie, în contextul prețurilor uriașe.

Sfatul Simonettei Sommaruga a venit pe fondul crizei energetice, alături de alte recomandări precum încălzirea redusă a locuinței, stingerea luminei, oprirea electrocasnicelor și reducerea temperaturii frigiderului.

„Știu că dușul pentru doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă", a spus ea într-un interviu pentru ziarul elvețian Tages-Anzeiger, citat de Blick.

Deși mulți s-au amuzat în urma propunerii politicianului în vârstă de 62 de ani, Ministrul a subliniat că propunerea este serioasă.

Ce măsuri s-au luat pentru a economisi energia chiar în Ministerul elvețian

Ea însăși și-a schimbat deja comportamentul în prima săptămână în care se desfășoară campania, potrivit spuselor ei. „Am devenit mai consecventă, de exemplu când sting luminile. Aici, în Palatul Federal de Nord, aerisim constant caloriferele", a spus ea.

Sommaruga a mai spus că există prelungitoare în toate birourile, astfel că angajații își pot deconecta toate dispozitivele apăsând un singur buton. „Lucrăm la asta de luni de zile", a adăugat ea despre eforturile de economisire a energiei.

„Campania noastră a venit exact la momentul potrivit"
Sommaruga a respins criticile conform cărora campania a fost lansată prea târziu. „Campania noastră a venit exact la momentul potrivit. Oamenii s-au întors din vacanță. Și în curând va începe sezonul de încălzire."

Ministrul elvețian a spus că țările europene au avut luni de zile la dispoziție pentru a se pregăti pentru iarnă, în special în ceea ce privește sectorul energetic. „Dar da, este o perioadă dificilă pentru toată lumea. Rusia poartă un război energetic împotriva Europei și, prin urmare, și împotriva Elveției", a concluzionat ea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.