Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat, în Iași. Băietelul celor doi asista la batai

Publicat in Ştiri Naţionale 04 August 2022 1889 ori
Google+ WhatsApp
Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat, în Iași. Băietelul celor doi asista la batai
Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat, în Iași. Băietelul celor doi asista la batai

Alina, o mamă în vârstă de 28 de ani, a murit în luna martie din cauza bătăilor crunte primite mai bine de 6 ani de soțul ei pentru că nu mai câștiga atât de bine în videochat.

Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Alexandru Robert Constantin, în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 bărbatul a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale Alina (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale.

Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea soției.

Imaginile cu Alina, bătută de soţul ei, au fost făcute publice. Furnizate poliţiei chiar de colegele ei care fac videochat.

"Ea trebuia să aibă o anumită sumă, depinde cât impunea el seara să facă, și tot timpul era era stresată și sub teroarea asta că trebuie să facă suma respectivă sau mai mult", povesteşte una din colegele Alinei, care a văzut-o nu o dată plină de vânătăi.

10 ani a lucrat Alina la videochat și 10 ani ar fi fost bătută de soțul ei, fost cântăreț de manele, devenit impresar.

Mai întâi Alina a fost operată, dar bătăile au continuat și după, așa că Alina a ajuns din nou la spital, în comă. O lună mai târziu a murit. Avea 28 de ani.

"În perioada 2016-2022, numitul Alexandru Robert Constantin a exercitat în mod repetat acte de violență fizică față de soția sa, Ramona Alina, lovind-o cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului și cu precădere în zona capului, determinân multiple cranio cerebrale ce au condus la alterarea contantă a stării de sănătate a acesteia", spune purtătoul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Băiețelul a rămas, cu toate acestea, la tată, în ciuda mărturiilor, în ciuda dovezilor, în ciuda ordinului de protecție pe care l-a emis poliția în trecut.

Copilul știa despre bătăi, asistase la ele chiar și la ședințele de videochat ale mamei. Ajunsese chiar și cu un ochi vânăt la Protecția Copilului, dar a mințit că s-a rănit în cantonament și s-a întors acasă tot la tată. Acum a dispărut împreună cu acesta.

Individul a luat copilul şi a dispărut la începutul lunii iulie. Fix în momentul în care procurorii l-au sunat să-l cheme la parchet pentru a-l acuza oficial de moartea soţiei sale. Ştia că e vinovat aşa că a fugit. Însă nu singur, ci împreună cu băiatul de 8 ani despre care există indicii şi probe că a luat parte la abuzurile repetate împotriva mamei sale.

Surse din anchetă spun că individul şi-a scos deja copilul din ţară şi există indicii că s-ar afla în Italia. Urmează să fie dat în urmărire pentru că în acest moment el poate umbla liber, nu are nici o restricţie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.