La televiziunea națională din Rusia se discută un atac nuclear asupra SUA: O singură rachetă rade New York de pe hartă

Publicat in Ştiri Internaţionale 22 Aprilie 2022 2237 ori
Google+ WhatsApp
La televiziunea națională din Rusia se discută un atac nuclear asupra SUA: O singură rachetă rade New York de pe hartă
La televiziunea națională din Rusia se discută un atac nuclear asupra SUA: O singură rachetă rade New York de pe hartă

Jurnaliști și analiști militari au organizat o amplă dezbatere la televiziunea rusă de stat Russia 1, în care au discutat despre noua rachetă balistică intercontinentală cu capacitate nucleară, prezentată de Rusia. Analiștii militari susțin că această rachetă are capacitatea de a distruge un oraș de dimensiunile New York-ului, iar întreaga discuție viza un atac nuclear împotriva SUA.

Iată dialogul de la Russia 1:

- Americanii nu au și nu au avut niciodată acest tip de rachetă. Ceea ce ne interesează la Polul Sud este faptul că știm imediat unde să trimitem racheta, a explicat un analist.

- Indiferent prin ce zonă o lansăm, Polul Nord sau Polul Sud, avem o singură țintă: teritoriul continental al Statelor Unite, a comentat râzând un alt invitat.

- Dacă această rachetă ajunge acolo, în cel mai rău caz, ce fel de distrugeri poate provoca? Cât poate distruge din suprafața teritoriului? întreabă moderatoarea.

- Dacă 7,5 megatone vor ajunge pe teritoriul așa-zișilor noștri parteneri (râsete în studio - n.r.), iar cuvântul „parteneri" este foarte important, atunci vor fi distruse zone precum New York. Este un oraș frumos, dar ar dispărea complet, după lansarea unei singure rachete, spune analistul.

- De la o singura rachetă? vrea să se convingă un alt invitat.

- Da, desigur. Va dispărea complet. De aceea, este mai bine să nu facem așa ceva. Americanilor le-a fost mereu teamă de rachetele noastre grele, spune analistul, informează Digi24.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.