A furat bancomatul din mall, ziua în amiaza mare. Le-a zis doar o propoziţie paznicilor

Publicat in Ştiri Naţionale 11 Aprilie 2022 1626 ori
Google+ WhatsApp
A furat bancomatul din mall, ziua în amiaza mare. Le-a zis doar o propoziţie paznicilor
A furat bancomatul din mall, ziua în amiaza mare. Le-a zis doar o propoziţie paznicilor

Un tânăr de 19 ani le-a demonstrat paznicilor dintr-un mall din Timişoara cât de uşor este să fure un bancomat chiar de sub nasul lor, ziua, în amiaza mare.

Aparatul cu bani a fost sustras vineri seară în jurul orei 21.00 de pe un hol al centrului comercial.

L-a cărat la maşină pe un transpalet
Bărbatul a ieşit cu bancomatul din mall fără nicio emoţie. Le-a spus paznicilor doar atât: „Sunt de la mentenanţă, duc aparatul la service". Şi dus a fost. Cum a procedat?

Tânărul a scos dispozitivul din priză, l-a așezat pe un transpalet și l-a cărat la mașină, înainte de ora de închidere a magazinului. Proprietarii bancomatului de criptomonede și-au dat seama abia sâmbătă de dispariția aparatului și au anunțat poliția, care l-a depistat imediat pe hoț în urmă vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere.

A aruncat bancomatul pe un câmp
Infractorul a fost găsit într-o casă din localitatea arădeană Vinga. Polițiștii au descoperit și o parte din pradă, dar și bancomatul abandonat pe un câmp din apropiere, ce conținea peste 127.000 de lei, deoarece tânărul nu reușise să spargă toate casetele cu bani din aparat.

În total, poliţiştii au reuşit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperaţi. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş, urmând ca, în cursul zilei de duminică, 10 aprilie, să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.