Moderna lansează vaccinul pentru mărirea sânilor

Publicat in Ştiri Internaţionale 28 Ianuarie 2022 576 ori
Google+ WhatsApp
Moderna lansează vaccinul pentru mărirea sânilor
Moderna lansează vaccinul pentru mărirea sânilor

Credeți voi că Moderna s-a lăsat mai prejos? Fiind îmbârligat cu OMS, pentru cei care n-au habar, din varii motive lumești, ce este OMS, precizăm acum, pe scurt, Organizația Mondială a Sănătății, managementul august și abscons de la Moderna s-a grăbit să lanseze vaccinul pentru mărirea sânilor pentru a pune capăt pandemiei generate, induse, determinate, cauzate de un așa-zis virus venusian adus de aripile rachetelor chinezești care de ani și ani brăzdează lungimile, pardon, îndepărtările siderale încoace și-n colo, vălurind stelele, cometele și asteroizii cu siajul lor focos.

Asociația Ocultă a Amazoanelor de pe planeta noastră a îmbrățișat cu entuziasm campania de vaccinare inițiată de toate guvernele lumii, ba chiar a votat cu surle și tobe instituirea certificatului verde, instituit de comun acord de fiecare parlament din fiecare țară, așa să știți și să vă cruciți.

Desigur, niște bărbați neinspirați au încercat să bâiguie ceva pe rețelele de socializare, cum că totul e pus la cale de OMS în cârdășie cu Big Pharma și cu serviciile secrete din întreaga lume globală și globalizată dar n-a ținut figura. Așa, la scenă, marile companii farmaceutice transnaționale s-au luat la harță, s-au arătat dispuse a fi la cuțite, cu tot felul de acțiuni în instanță sau momind milioanele de femei de toate culorile să inițieze, să organizeze și să procedeze la largi mitinguri, demonstrații, manifestații stradale. Dar, în adevăr, toate companiile farmaceutice transnaționale și-au dat mâna pe din dos ca să poată stoarce un profit gras din portofelul și de pe cardurile femeilor din întreaga noastră lume.

Se pare că vestitele firme Vuiton, Channel, Prada au devenit extrem de furioase pentru că vaccinul cu tot cu rapelurile lui, booster, dacă vreți, mai pe românește, fiind foarte scump și costurile lui nefiind susținute de guvernele lumii, produsele lor ar fi intrat într-un colaps evident, falimentul dând târcoale pe la porțile lor ochioase. Televiziunile otrăvite de pe întreg mapamondul au participat la manipularea generală, globală și deșănțată, astfel că OMS s-a văzut în poziția de manipulator-salvator cum nici nu și-ar fi imaginat directorii ei ticăloșiți și perverși. Amazoanele s-au vaccinat în primul val, cu un entuziasm ieșit din comun.

Astfel ele au dat o lovitură mortală virusului venusian care, chipurile, ar fi cauzat scăderea și micșorarea sânilor feminini la dimensiuni nanometrice. Însă, ca în toate, povestea asta globală și globalizată are și mici insule ficționale inspirate din realitate. Așa se face că, după ce s-a vaccinat, una dintre amazoane s-a îndrăgostit subit de un deputat de București, un fante de cartier care a intra în politică atunci când neamurile lui se așteptau mai puțin. Nașii, cumetrii și verii lui dar mai ale mătușile lui, nu dădeau doi bani pe el, considerându-l un terchea-berchea. Dar uite că omul a urcat pe scara politică în mare viteză, a plagiat la un examen, nu mai știu care și așa, plagiat, a intrat în Parlament. Dragostea lui cu amazoana în cauză a făcut deliciul tabloidelor dâmbovițene fiind preluată și de CNN și BBC. De ce acest interes neobișnuit? Păi pentru că îndrăgostita amazoană a prezentat astfel lumii întregi o reacție devastatoare a vaccinului pentru mărirea sânilor, vaccinul în cauză cauzând modificări hormonale groaznice. A ieșit un scandal imens, pe cuvânt dacă mint. Deschideți repede televizoarele pentru că urmează buletinul de știri. Să vedem ce mai e, că trebuie să fie ceva bestial.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.